Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jutroooo... el ima koga?
Ima, ima.
ooo nato, zdrao spavala... kako je, šta se radi?
Zdravo :) Nisam se pomerila cele noći.
Evo bila neka Rada švercerka, kupila sam extra čarape.
jbt, pa ne mo\e ;oek nigdje ostati na miru od tih nosalia... nude sve, od igle do lokomotive...
Prebaci na srpsku tastaturu.
Pa nude, ali niko te ne bije po ušima da kupiš :)
jutro radnom narodu vukajlije
e jebem ti engleski, uvijek sam ga mrzio... što ovaj kaizen ne napravio ovo linkovanje sa naše SRPSKE tastature :)
pa ne tjera, al' brate smarju... kod mene stara malo, malo pa dođe s posla i priča bili ovi, bili oni, nude ovo, nude ono...
Ja ne mogu da odolim jedino čarapama, ovo ostalo ignorišem.
e vrćem se ja na rabotu, samo sam malo svrno, da vidim šta ima :)
pozdrav NATANT I ostali...
pozdrav buri...
Opet smo saaaami,
na ulici mjesečev traaaag....
Dobar dan! :)
dobar dan... evo još jedan u mesec da tragaaaa
Jutro, narode :)
Koliko pojedete jaja za Uskrs?
jutro, jutro...
Mnogo, jedino ih tad i jedem. :) 5-6 dnevno sigurno, dakle, za 3 dana petnaestak.
ja tako dva-tri...
Pekky! Pa kako ti ne bude muka?
Ja pojedem baš na Uskrs dva - tri, a posle možda još par dana po jedno i to je to.