Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
u, naleteo sam jednom na neku njenu definiciju pa sam video profil...
EDIT: buri nemam ni ja fejs, ali nema te zbog koje bih otvorio profil tamo!
jebi ga, ja bih zbog nje i još par ljudi i to pod ovim nikom, čisto da se čujemo ponekada
To sam i ja mislio, pa sam se zajebao. Sad mi dođe da odfikarim ruku.
čuješ li se ti redovno sa njom?
Jok, nismo se čuli od prošle godine. Svratila je jednom na vuku sa drugim nalogom.
ma to znam... al to bilo kratko nešto...
odo štrebati... aj ćao
Aj, moraću i ja a ne da mi se.
Вечер!
Aaaaa, vidi ova tema postoji!?
ZADNJIIIIIII
e pa nisi salabajzeru.. :P
MA NEMOJ!!! :P
ma moj :P
Ma tisina! :)
Tako je, tišina citizenko!
IMA LI KOGA OOOO
ej ej, ne dirajte citizen!
TU SMOOOOOO
šta se radi zemo
Mamuram, raspadam se, juče se zalomilo navazdan...uh....
mašala, nema se ni računa zalomiti ako nije navazdan...