Ko poslednji pobednik (116)

1. e'o kradem bogu dane...

2. I ja isto, Buri, ako mi veruješ... smorih se...

3. ma vjerujem... al' nije pitanje šta se dešava, već zašto je to tako? ja bih trebao učiti, a ne mogu... da se nisam zaljubio???

4. ko se to zaljubio? :)))

5. ja se pitam jesam li, kad ništa ne ulazi u glavu?

6. Ni ja ne mogu, Buri... Moguće da si se zaljubio :)) Ja kad se zaljubim, ne učim ništa :)

Poz, Gogo :*

7. Ohoho... Sada ćemo kao da zadirkujemo nekog. :)))

8. Evo me,stigla da malo dignem prašinu ovde!Svi ste mi se umusili nešto :))

9. onda je to u pitanju... prođe pola roka, a ja ništa...

10. buri,pa treba da cičiš od sreće onda :)

11. moguće je, moguće... al' treb'o bi' iskoristiti ovaj april da završim školu, pa onda s mirom na arhitekturijadu da se provodim...

12. I da skviči ko zaklano prase. :)

13. E,Mar,to skvičanje ide u nekim drugim situacijama..da ne zagazimo u intimu...hehehehe :)))

14. NE MOGU JA VAS VIŠE PRATITI... :)

15. Haahah Gogo, pa nije Buri takav. :)))

16. Bem ti internet,šta je ovo sa Vukom??Grrrrr!
    Šalim se buri,nema ljutiš :)))))

17. Ahahahaha,živeli,buri! :))

18. Ne da se Buri zadirkivati, ne vredi. :) Nego, ja mislim da studenti generalno nisu normalni ljudi. Naravno, mislim na one koji uče. Najlepši dani tako odu, u nekom međustanju...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.