Ko poslednji pobednik (116)

1. Ma učim, šta ću raditi u a prilu?! Šetati po lepom vremenu? Ko još video da se to radi... :(

Pustila, vala, nikog i ne držim. I tako sam navikla da sam vazda ovde u tvom društvu i nema mi kud više! :) Šta ima kod tebe?

2. nema ništa, malo sam u off-u... slomio mali prst na nozi pa imam neku langetu :)

I tako sam navikla da sam vazda ovde u tvom društvu i nema mi kud više! :)

je l' ti loše? :))

i sam učim, al' nađe se vremena i za provod....

3. Nema ništa - slomio sam prst... Kako bude kad ti nije dosadno, ne smem ni misliti! :)
    Pa jel boli, bre? Šta si radio?

Čuj loše? Pa jel kažem nema mi kud više?!
    Uh, uh... I ja sam nekad, ne tako davno, umela da se organizujem, a onda sam zglajzala dibidus!

4. udario nogom od štok vrata sinoć... bilo je gadno jutros, al sad fiksirali pa i nije strašno...

vidi nije da sam se ja dobro organizovao, ali vodim se onom ''ne mogu ja toliko puta pasti, koliko oni mogu dati rokova'', a ta me još nije iznevjerila :)

5. Što ulaziš u frku kad si slabiji?! :P

Hahahahaha, Dobra, buri, dobra! No, tako sam i ja mislila a onda su me zajebali pa počeli da slažu jedan preko drugog, pa da biram od dva. I tako me unazadili, ali nekako se moram iščupati. :)

6. slučajno, požurio da otvorim vrata ćaletu i tako... doš'o čoek u posjetu studentu u nevrijeme :)

ma samo polako, držim ti palčeve... a i najavljuju zahlađenje, a to je jedini način da studenti polože poneki ispit u ovo vrijeme :)

7. I da nije nevreme, on ga vala napravio! :)

Jeste, kiša do petka. 3 stepena... O, majku mu, ni kroz prozor ne mogu da uživam...

8. jest vala...

iskoristiš ova dva tri dana i onda za vikend u šajcanje... boli te uvce

9. Čo, pa kako to slećeš, oćeš i ti da slomiš nešto??? :)

Moraću tako... :)

10. đe si čo...

ja u nedelju imam roštilj sa ekipom, moraću nešto jebitačno smisliti kako to izvesti u ovom stanju...

11. mmmmmmm, buri, već mi miriše... Blago tebi! :)
    Što, pa ne moraš kolo da igraš, odskakutaćeš nekako pa sedi. Samo, gledaj da sedneš blizu gajbe, inače, dok ti namoljakaš nekog drugog da donese, već su popili... :)

12. Ђесте, како сте, шта има? :СМАЈЛИ:

13. http://vukajlija.com/desetodnevna-kisa-u-julu/168995

našao sam ja svoje muke... nego još malo pa godinu dana žešćeg nolajferizma

14. Tebi? Rođendan na Vuki? :))
    Ih, ja već prohodala... Samo se ne sećam... :)

Evo, Čo, milina, malo mozak na pašu, valjda neće da se obije o glavu... :) Šta ima kod tebe?

15. tako nekako jacka, najbolje na gajbu...

16. jest, godišnjica... 20. aprililija...

17. E, pa lepo, lepo! :)
    Odoh malo sad... Možda dođem opet, a možda i ne...
    Ae, pozZ! :)

18. aj odo i ja gledati tekmu

19. E, sad je ovaj maraton moj.Poslednja! :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.