Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
tako je, sad idem i ja da ucim...
samo da se upisem na kratko, reda radi :D
'Ajde,deco-u sobu i na učenje! :))
(Da ja pobedim ) :))
Mama!? Jesi l' to ti!? Šta radiš na Vuki!? :D
Ne, necu da pricam! Idem! Cao!
Kekekekeke,ne mo'š pobeći savesti! :))))
Šta da vam radim-sad bih se tako rado trampila za jedno spremanje ispita,u zamenu za ova sranja koja me "strefljavaju" svakodnevno..
Verujem. :)
Izađi mesto mene! :D
A ja ću da čuvam decu, lemam muža i derem se zbog računa za komunalije i struju! :)
Dogovoreno,Šaz-'di da potpišem,samo reci!! :)
ED:Samo mi reci-šta polažem? :)
bar dan :)
'Bar dan,citi :)
sta radite? :)
Evo,sklapam posao sa Šaz-om,da izađem na ispit mesto njega,a on da se prihvati moje svakodnevice :))
(Nemoj da mu kažeš-ovo je kao da otimaš bebi cuclu-ima da nagraiše ako prihvati dogovor,heheheh)
Samo požuri! Danas u 19h imaš Jezik arapskih medija, a za subotu Islamsku arhitekturu i umetnost! :D Nemoj slučajno da dobiješ manje od 8! :))
Pfff...i to mi je nešto :))
Arhitekturu i umetnost ću da pojedem za doručak,a MeHmedije ću da pohasam k'o EKMEK! :))
TO! Gde su deca, muž i računi!!?? Ali, ne mogu baš svaku supružničku dužnost da obavaljam!! :D
moja goga 10! :)
Tri dana majku mu... Preživeću pa da krdo grizlija čuvam! :)
znas sta?
Jedno dete-milina je biti sa njim,njega možda i povedem sa sobom da mi pravi društvo na ispitu :)
Kuća je u haosu,sačekaj vodoinstalatera,plati mu (ne u naturi),skuvaj ručak za sutra,ofarbaj kosu,raširi veš(1.mašina), skini suv sa žice,spremi odeću za sutra,postavi ručak,skloni sudove,operi ih,poslaži,održi časove,idi na tai-chi,uplati kredit,vrati se pešice kući,namesti krevete,zaključaj vrata,...a da..onaj veš(2) je sad gotov-raširi ga,istuširaj se malo bleji na Vuki,isproveravaj da li je sve isključeno i zaključano (opet),lezi i probaj da dremneš do 05:45h..
To su preliminarne tezice-ne uključujući spremanje užine,plaćanje računa etc.. :)
A Gogo bre, idi definiši svoj prosečni radni dan, šta čekaš???
:))