znači ništa... jebem li ga, i neku veče sam izvisio zbog čelsija... kaže treba može da idemo al da skineš tu kapu čelsija i da nađeš mančestera i ja je pitam je l' ona normalna i raziđemo se... sreća pa je totalno nepoznata...
ma imaju neki penzosi u parku prekoputa, jedno ja iz zajebancije upitam za pravila, kad ljudi počeše vrbovati da se učlanim u klub... a ja isteg'o ligamente koljena pa reko' za mene i nije drugi sport osim ovoga i ako ste za šah...
To i nije sport! To je sprdnja i zajebancija! :))
A šta će i oni ljudi, moraju se zabavljati... Bolje nego da se picane pa idu u provod u dom zdravlja. :)
Pa za Barsu! Kakve su to gluposti... :)
i ja! bar u ovoj utakmici...
hahahahahahahahhahahahahahah
A inače ne? A, pa nije ti to lepo! :))
hahahah inače samo za čelsi, al' real toliko ne podnosim da naprosto sad navijam za barsu mjesec dana
PU! 1:1
Ma sve sve, al taj čelsi... Ne mogu ti pređem preko toga... :)
znači ništa... jebem li ga, i neku veče sam izvisio zbog čelsija... kaže treba može da idemo al da skineš tu kapu čelsija i da nađeš mančestera i ja je pitam je l' ona normalna i raziđemo se... sreća pa je totalno nepoznata...
Hahahahahahah
E, 'bem ti fudbal, kad te stalno ometa! Definitivno grešiš... :)
jebem li ga i meni se čini, a i samo se nerviram džabe... ima da pređem na boćanje čim počnu ovi u komšiluku igrati :)
Hahahahahahahaha
Znači imate komšijsku ligu? :))
ma imaju neki penzosi u parku prekoputa, jedno ja iz zajebancije upitam za pravila, kad ljudi počeše vrbovati da se učlanim u klub... a ja isteg'o ligamente koljena pa reko' za mene i nije drugi sport osim ovoga i ako ste za šah...
Hahahahaah
To i nije sport! To je sprdnja i zajebancija! :))
A šta će i oni ljudi, moraju se zabavljati... Bolje nego da se picane pa idu u provod u dom zdravlja. :)
mojne ti meni nije sport... kakav je to način? ja napokon pronađem sebe i ti odma' manišeš :))
šalim se,moram na drijemku... aj laku noć, lijepi snovi i tako to... i da pobijediš u ovoj igri, pošto sam pit'o tamo misle li ovo zaključavati...
Hahahahaha, iju, izvini molim te! Moje poštovanje! :))
Ma kakvi da pobedim, baš sam se lepo navikla na 116. :))
Laku noć i tebi... Valjalo bi da i ja krenem skoro... :)
Неће ово до судњега дана.
Победа.....
Јел јесте?
Pa sad......
Зависи а?
vozdra...
Е Бури, ти Чачанин?