Ko poslednji pobednik (116)

1. Laku noć, Borko... :))

2. Laku noć, Borko!

Evo me, Mar :) Nisam imala net 7 dana, osećala sam se odsečenom od sveta :))

3. Ako, ako, ja sam se i odsekla od sveta, malo... I ništa mi nije neobično! :)
    Kako je tebi sada? :)) Mir, blaženstvo, ispunjen monitor...

4. Ma, lepo je i meni bilo bez monitora, napolju je divno vreme i biće i narednih dana, milina :)) A i sad je ok, ubijam vreme, samo što mi se spava... Rano sam ustala...

5. Tebi se spava, ti sada spavaš.... :))

6. Не да буде....

7. Čuvajte kuću, odoh ja da prošetam.

8. Pa lepo kad si se izvalio negde u parkiću i čerečiš neko pečeno pile...

9. И шетао и трчао и спринтао и вежбао , све у природи , а сунце опекло , а около шетају девојчице у мајама и шорцићима , де ћеш боље ...........

10. A ja danas šetam Vasinom, i setim se tebe, natnat, pomislim opet na ono štipanje, reko' dobro je što me ne znaš pa mogu da se opustim na ovom suncu...

11. Hahahahaha, nije štipanje nego šljapkanje :)))

12. natnat

Hahahahaha, nije štipanje nego šljapkanje :)))

Što je babi (RD-u) milo, to joj se i snilo ;-))))))))))

13. Pa bolje je šljapkanje :)) Štipkanje zna i da zaboli :))))

14. Шалим се, ја преферирам нежности...

15. Da, da...kako beše ono? Valjuškanje?
    ;)

16. Sve se skenira? ;-)))
    Može, i druženje.

17. Ma može, sve varijante su u opticaju.
    Ali, nije u pitanju skeniranje, samo slonovsko pamćenje :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.