Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
СМарко, извињавам се, нисам те видела. Шта фали мом аватару? :)
Кика, мислим да нема особе овде која није прочитала о квалитетима твојим свакаквим. :))
Ništa ne fali, nego pitam, izblijeđe slika :)
:)) Не желим да те засеним, имам обзира.
Fino od tebe što imaš obzira prema meni :)
Zapamtiću ti to :)
Meni se mnogo sviđa ova slika sa milinog avatara.
Da mi je samo znat' kakav si film stvorio sa tom slikom :D
Ето видиш, СМарко, Кики не смета што је избледела. :)
Kiki ne smeta ništa kod ženskog roda, ama baš baš ništa :)
Ćao... Samo da vam kažem da ne idete u prodavnicu po kafu u kasne sate. Opasno može da bude.
hahahahaa, dobar je, bre, ovaj Smarko. :)))
Ih, ti ćeš da mi zabraniš! :)
Da sam malo bolji... :D
Zdravo, mar! :)
Inače, nije da mi ne smeta ništa. Ja volim samo kvalitetne mace.
Ali se ne buniš ni na manje kvalitetne :)
Zavisi od toga koliko je to "manje".
Марципан, ћао!
Колики је нарцис овај СМарко, невиђено! :))
Jeste Smarko, htela ja da udahnem i svežeg vazduha. Ne, ne... Pusta ulica, i neki lik me pitao da me poveze. A bio je ovo miran kraj, ali došao čovek iz daleka pa našao mene da ubeđuje da ne smem da imam predrasude. Samo ću reći da su moja diplomatska sredstva trajala dva sata. Rat je već za one koji znaju borilačke veštine.
Dovoljno da pristaneš, dakle nula prekrižana, pristao bi :p
Kako volim ljude da ubijedim u to :)
E, danas sam se obrija' sad mi se vidi cijela faca, i nisam više seksi bradonja :(
Ne valja to, Smarko. Bez brade ne možeš da jebeš mnogo.
Нека му неко каже да је секси и без браде, иначе живи нећемо остати.
Blago tebi, marcipan, samo mi nije jasno kako tako mogu da stanu nekome u pm, ja bih mu razbio kola sva...
Zamisli neka dobra riba da mi stane kolima i reče da me poveze, pa ja bih bre... Skinuo gaće prije nego što bi ona završila rečenicu...
Bez brade sam nula prekrižana