Ko poslednji pobednik (116)

1. Zezaš, hoćeš da nas navučeš da te ogovaramo kad odeš. Al neće da može :)))

2. ma samo vi opletite, ja volim kad čujem šta ljudovi misle o meni... :D

3. Ja mislim da si ti drugarčina i veseljak, ali malo prgav.

4. hahahhaha kako misliš prgav? da se brzo lutimi i svađam ili da sam bezobziran?

5. A ne bezobziran, to nikako, pre ovo prvo, ali ne i da se naljutiš, nego kao da malo brže prsneš bez razmišljanja. Jesam li skroz omanula? :))

6. jok, tu si negdje... prvo dvoje neću ni komentarisati, to nije red...

nego, zanima me kako si to skontala?

7. Ih, ne znam konkretno, ali eto, meseci druženja valjda nešto znače.

8. e nemam pojma, ja skroz loše procjenjujem ljude, i zato se često sjebem... ali ti si mi definitivno jedan od dražih likova ovdje... a do prije pola godine te uopšte nisam primjećivao :D

uzgred, danas mi je godišnjica na vukajliji

9. marc i ti još malo puniš godinicu... mašala, april je stvarno bio plodonosan :)

10. Jeste, a juče mi bio i rođ ovako, ali to ne volim, ne znam što... Volim kada drugi slave. :))

11. Ко још воли да је корак ближе смрти?

12. e pa sretan ti rođendan ovako... i sam sam ti takav, mada ja ne volim ni svoj nii tuđe... najviše volim neplanirane fešte i roštilje, a ne to kao svi nešto očekuju i na kraju paprika

13. Ti slaviš Forget! :)) Evo i Borko treska lude aprilce o zemlju! Ako, samo tako! hahaha

14. Aj, srećan vam svima rođendan :)))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.