Trebalo bi, kod mene su te stvari malo neizvesne zbog objektivnih okolnosti. Nekada želja nije dovoljna, ali ću se potruditi. Zbog nekoliko ljudi, nisam u fazonu da upoznajem nepoznate. hahaha Kako ovo zvuči... :))
nek se samonešto slavi fmn... odakle si kadd nisi bila 100 godina... ja mislim da sam ja najgori... ja i jarani iz NS imamo isti tajming,a oni imaju preći 450 km a ja 55
Ma, nisam ja daleko, nego sam imala nekih obaveza u Bgd-u koje su se razvukle više nego što sam planirala, pa zato... A imam tu divnu osobinu, lenjost, tako da se nadam da me razumeš :)
Fmn sad je sest i kusur, a ja odavno sljakam. Ne znam odakle ti to da pobegnem kad ti dodjes :( A ako si takvog dojma, ti se onda javi da se iskupim kafom kad ne dolazis na skup ;)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
:П Много у здрављу да их дочекаш!
Успео сам да заборавим свој једном!
А сад лаку ноћ, устајем у пет!
poz ekipi tj odjava
Ja slavim? :) Dobro, Mar, ako ti tako kažeš! :))
Borko ode svaki put kad ja dođem, hm...
Jeste, pa dumremo kao džangrizave babe! :P :)))
Pozdrav... Ko je još ostao?
Borko je ranoranilac.
Devojke, jel dolazite u ponedeljak na okupljanje?
laku noć borko...
đe si fmn? šta ima?šta ti slaviš?
Trebalo bi, kod mene su te stvari malo neizvesne zbog objektivnih okolnosti. Nekada želja nije dovoljna, ali ću se potruditi. Zbog nekoliko ljudi, nisam u fazonu da upoznajem nepoznate. hahaha Kako ovo zvuči... :))
Ja ne mogu, zato što idem kući za praznike, nisam bila sto godina, moji će da me se odreknu ako ne dođem... Jbg, da je neki drugi dan...
Evo, Buri, tu sam, slavim lepo vreme, rođendan je prošao, a nikakva godišnjica nije blizu :))
Onda, laku noć moje dame i gosn. buri, idem na spavanjac :))
nek se samonešto slavi fmn... odakle si kadd nisi bila 100 godina... ja mislim da sam ja najgori... ja i jarani iz NS imamo isti tajming,a oni imaju preći 450 km a ja 55
Laku noć, Madam Natant. :)))
Laku noć, Nato :)
Ma, nisam ja daleko, nego sam imala nekih obaveza u Bgd-u koje su se razvukle više nego što sam planirala, pa zato... A imam tu divnu osobinu, lenjost, tako da se nadam da me razumeš :)
naravno da da fmn, to nam je zajednička osobina...
laku noć nato, odo i ja pozdrav
Odoste svi... :( Ajde, laku noć i tebi, Buri, lepo spavaj...
Fmn sad je sest i kusur, a ja odavno sljakam. Ne znam odakle ti to da pobegnem kad ti dodjes :( A ako si takvog dojma, ti se onda javi da se iskupim kafom kad ne dolazis na skup ;)
Ma, šalim se ja, Borko :) Može, ali tek kad dođem od kuće, znači, u maju :)
Drzim te za rec ;) E stvarno je spas net preko telefona :) Makar 'vako na par minuta.
Gde si Pajo?
Važi, važi :)
katanac