Ko poslednji pobednik (116)

1. Каква несаница у ове сате? :)

2. Занш ли бре ти кад је било пет јутрос?

3. Борко, ни ја нисам много боље прошла, само сам пола сата касније устала. Ето. :)

4. Кад си ти устала ја сам већ радио. Да не спомињем смену од преко 16 сати пре два дана. Не знам бре где је лево!

5. Него кад се бре порађаш?

6. И мени те стране лошије иду, али мислим да то нема везе са послом. :)

7. kad smo kod porođaja, u kom mjesecu postaje vidljiv stomak?

8. Не виде ти други пост!

Појам немам Бури, ваљда од трећег четвртог. Можда и пре ако су близанци

9. L@ki, gde bre nađeš ove likove?

10. ахахахаха , Свету сам нашо код једног ортака , окачио га на лицекњигу ....... која прича , желео бих да чујем још неке његове догодовштине....

11. Ma daj, bre, takvih dileja imaš ispred svake seljačke zadruge na okretnici autobusa sa trocifrenim brojem :)))

12. Па оно јес , ал овај почео а није завршио причу , копка ме шта је било после :))

13. Pa možeš da naslutiš valjda...

14. Шта?Позвао је неког да му извуку мерцедеса из канала?После га мајстор зајебо ,тражио иљаду марона а заправо треба 300 па му овај показао звонце и радника и овај му честитао и бесплатно му урадио оправку?

15. Da zvonce, hahahahaha...
    Odoh ja na spavanje, a ti piši priče :)))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.