Ko poslednji pobednik (116)

1. Не сећам се кад сам задњи пут устао у десет.. :) Јутро свима, иако је дан! :)

2. Jacka, ne seri da slušaš Dream theater?

3. E... Pa skoro sam natrapala na njih i ono... Pustim kad se setim.
    Što? :)

4. Pitam. Oni su muzički majstori.

5. Ne bih znala... Ja sam dibidus nekompetentna da išta tvrdim. Samo znam šta mi se sviđa a šta ne. Ovo mi se sviđa. :)

6. Dobra jacka, dobra! :)

7. E, kako je ovo zvučalo... Samo fali još boks da mi ogradiš! :))

8. Šta ima, jacka? Kako živiš?

9. Njah... Sve isto, sem što imam mali raspust pa odmaram. :)
    Kod tebe?

10. Skoro sve isto kao i obično. Danas mi je naporan dan jer sam na strogom postu, od sutra opet moram da pojačam treninge, manje ću učiti... to je to.

11. E, a kakva frka sa Zmiom? Razmodovana?
    Ajd pojasni kratko, da ne bude opet da sam pala s Marsa... :)

12. Veruj mi da ni ja ne znam o čemu je reč. Bio sam dosta odsutan tako da nisam upućen u to šta se ovde dešava. Iskoristio sam onu temu da malo jebem javno. :)

13. hahahahahaha Ne propuštaš priliku!
    A i ja sam našla crkvu... :)) Ništa, čekaću nekog drugog da mi sažvaće... :)

14. Поз људови... Бановали су Каизена и Мрмуна она и Стефан Костић...

http://www.youtube.com/watch?v=SUf5v0VySw0

Мало да уживате :) Барем они који се не гаде на виолине :)

15. Znaš da sam ja od onog poslednjeg bana dosta retko ovde. Nije me smorio sajt, nego mi je nekako postao jadan i odvratan kad shvatim kakvih sve bednika i crva ima ovde. Tako da ti ja ne mogu biti izvor korisnih informacija o zbivanjima na vukajliji.

16. Hahahahahahahaaa, nek proba onda Kika da uživa, ja ću slušati ovo moje i dalje! :))

Banovali kaizena??? Au, koja ideja! :)

17. hahahaha, ne seri da su banovali Kaizena????

18. Ma, Kiko, što i razmišljaš o njima. Ja sam baš naučila u životu da se koncentrišem na dobro oko sebe, a posebno se neću zbog ljudi na netu nervirati. Koja vajda?!

A ideja me fascinirala! :)

19. Па да, то је била поента, а Каизен се упрпио и срушио сајт.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.