Dobri dan. Obzirom da nema nikog na temi trenutno ja da vam postavim pitanje u stilu Jovicica a vi da mi odgovorite (muskarci) kad stignete.
Evo sad videh na nekoj temi da Ox ceka dete, to mi je bas slatko i divno, al mene zanima kako se bre muskarci uvek vise raduju detetu u materici nego zene. Ili je to streotip?
Meni licno to malo bljaksavo al nema veze :)
Jebote žasto muskarci ne mogu da propuste priliku da se pokažu kao jebači?
Ja znam jednog lika.. Tokom seksa nije mogao valjda da mu se digne valjda bio nesto neraspoložen i razdražen. I lepo devojka odustala pustila film napravila kokice neku kul atmosveru napravila. I on brizne u plač i počne da laže kako mu je mama na umoru te zato ne može i da objasnjava da obicno uvek može i to dugo.
Mislim realnost je da ste vi frigidni koliko i mi :))))
Da da... zauzeti Vukajlijom :)
Ja se ubih..
Ubismo se od dosade svi skupa. :)
godinama nisam pisala na ovoj temi.. :D
Au,kakva je ovo letargija? :)
Odmah svi po 10 sklekova za razmrdavanje! :))
Na skali od 1-10, koliko vas nervira ova reklama sa konjskom glavudžom?
meni je uplaćen ktitor, poklon jelte, te ne vidim.. inače.. sigurno bi me nerviralo :D
Крис, знаш ли ко ти је уплатио?
Dobri dan. Obzirom da nema nikog na temi trenutno ja da vam postavim pitanje u stilu Jovicica a vi da mi odgovorite (muskarci) kad stignete.
Evo sad videh na nekoj temi da Ox ceka dete, to mi je bas slatko i divno, al mene zanima kako se bre muskarci uvek vise raduju detetu u materici nego zene. Ili je to streotip?
Meni licno to malo bljaksavo al nema veze :)
Ja nešto i ne držim da se više raduju, ali ako je tako onda sigurno jer ih ne pucaju hormoni. Ženski, jelte... I, da... Dobar dan i tebi! :)
No, zašto ovde nema nikoga??? :)
Muškarci su sposobniji da vole i raduju se, od žena. :)
njaooo muskarci su sposobniji da vole!
ha
Nemam pojma zasto ovde nema nikoga :))))
ja sam usamljena pticica na ovom delu foruma.
Oooo, hval'te nas usta... :)
Da, muškarci ne mogu da budu ni frigidni, za razliku od žena. :)
molim?
A kad ne može da vam se digne? Šta je onda to? Problemi na poslu? :)))
Zašto je više pesnika, nego pesnikinja!? :)
Zašto u ljubavnom pesništvu postoje poeta i domina? :)
To samo znači da ne možete da nam se digne! I da ne umete da napalite! :)
Jebote žasto muskarci ne mogu da propuste priliku da se pokažu kao jebači?
Ja znam jednog lika.. Tokom seksa nije mogao valjda da mu se digne valjda bio nesto neraspoložen i razdražen. I lepo devojka odustala pustila film napravila kokice neku kul atmosveru napravila. I on brizne u plač i počne da laže kako mu je mama na umoru te zato ne može i da objasnjava da obicno uvek može i to dugo.
Mislim realnost je da ste vi frigidni koliko i mi :))))
hahahahahaha.... sujeta! moj omiljeni greh! :)
Ali muškarac nije psihički frigidan, ako nije došlo do erekcije, ne znači da je on ne želi. :)