Ko poslednji pobednik (116)

1. Moj omiljeni greh je alavost!
    Cinjenica je paki da i muskarci nekad ne mogu. I to je ok kako bi rekao ivan ivanovic.
    :) Žene su divna bica samo ih treba razumeti

2. Ma ne bih ja vama ženama ni imena dao!
    nego kao u starom rimu! ime oca, pa mocioni sufiks!

3. Ne znam, meni se uvek diže. A onda moram da se spustim. Šta ću kad ne živim u prizemlju. :) Ćao potencijalni pobednici...

4. na oba vasa posta imam samo hahahahaaahahaha
    nasmejaste me :))))))

5. Jano, žene se raduju koliko i muškarci, možda čak i više. Stvar je u tome da muškarci živopisnije i glasnije paradiraju. Pogledaj samo paunove i fazane sve će ti biti jasno.

6. Smej se, ko želi da bude čojstven, smeh je čoveku zaista svojstven. :)

7. hvala virtualni!
    Ja inace imam totalno nakaradan stav o trudnoci i deci iako sam ja 3 po redu od 4 oro dece. Iako je moja mama izuzetno plodna bila meni sve to bljaksavo :)
    a vi decaci ne je‚te govna. Žene kuvaju, peru, peglaju, usisavaju. Vi muskarci draskate jaja ceo dan i onda na kraju ne mož ni da vam se digne kako treba. A kad vam se digne onda ne silazite sa nas tako umornih. Nicemu ne sluzite!!

8. Jano, da ti nisi ona čuvena Tetka Trol? :)

9. Jano, ništa ne može da ubije romantiku kao socijalni obrazac... Eh, eh. Ima ljudi koji kao da su nabiflali uputstvo za upotrebu što žena, što muškaraca. :)

10. http://vukajlija.com/recnik/autori/36605
    mislis na ovu?
    Ne zaista nisam. Vi ste svi u tripu da ja mnogo trolujem i da sam mnogo zla. Zaboga ljudi nisam vam ja zločesta pufna :))

11. Žene kuvaju, peru, peglaju, usisavaju.

HA! Kuvate svađu, perete nam novčanike, peglate nam živce, a kada nešto treba pošteno da se "usisa" onda ste umorne i neraspoložene. :)

12. zdrus svima... kako je, šta se radi?

13. Naravno da jesmo :) Muči nas činjenica da biste bez nas umrli u štroki! :)
    Marcipanko slažem se sa tobom :)

14. Žene samo čiste, a muškarci rade sve ostalo. :)

15. A vi bez nas možete? :)

16. Jano tebe zapravo muči tradicionalna podela poslova. Dobro, ima toga, ali je vremenom ta podela sve manje jasna i manje vidljiva. Homogenizuju se stvari. E sad, trudnoća ostaje tradicionalno ženska rabota i tu niko ništa ne može.

17. Realno mene ne muči nista, ja sam vam u vezi klasican manipulativni skot (daj bože da mi decko ovo ne pročita) nemam ja tih problema kao sto je podela poslova, jer ja mislim da mogu sve najbolje sama i nije mi problem.
    Al me ta trudnoca jebe, ja planiram da nikad ne ostanem trudna! I to zbog moje sebicnosti koju ne mogu da pobedim. I malko mi je to bljaksavo :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.