auuu jbt nije ni čudo što odosmo u kurac... niko neće da se ženi, ni da se udaje, ni da ima djecu... ja neću ženiti ženu koja bude pristala bar ne troje!
Sačekaj ti još malo, kad vidiš svoje drugarice sa svojom decom, kako su srećne i zadovoljne. A ti za sobom, sem stana koji miriše na starost i polovnog nameštaja, nisi ništa ostavila! ;)
A kul je biti žeMsko, realno. Samo ti ugađaju svi i možeš veoma lako doći do svega što hoćeš. Čak 70% muškaraca je reklo da bi da su žensko bili sponzoruša. :)
Sačekaj ti još malo, kad vidiš svoje drugarice sa svojom decom, kako su srećne i zadovoljne. A ti za sobom, sem stana koji miriše na starost i polovnog nameštaja, nisi ništa ostavila! ;)
E ovako.. Neki dan razmisljam tako, ja se celi zivot mnogo trudila oko mog tela. Sati jebenog treninga, gimnastika,trcanje kurci palci. I sad svesna sam ja toga da cu jednog dana biti matora i suva ali ne mogu da zamislim da ovo moje telo sad ubijam zbog deteta koje ce da mi napravi strije, okesavi sise i razjebe guzicu. A o samom porodjaju i mojoj cenjenoj maloj Jani da ne pricam. Mislim haos da mi napravi od tela. Da bi mome buducem muzu proradio serotonin u kulu poigrao se sa malom/malim a onda ja to celu noc da dojim dok dole imam 16 savova picke materine. Previjam usrana dupeta i ostalo. I pritom da izgledam kao da me cunami izbacio.
Prosto ljudi to mi je mnogo BLJAKSAVO.
Ja cu da usvojim bre. I milina.
A da, postoji realna i ocekivana mogucnost da moje lepo telo ne bude kao pre a onda cu da mrzim male skotove zbog kojih sam debela. I mrzecu skota koji mi je uterao te majmune u matericu jer ce on biti sasvim ok i njegova muda nece biti ni malo povredjena. Odbijacu seks jer cu da se brinem o malim skotovima. On ce da se smori nadje neku picojku da cicama kakve sam ja imala, razvescu se. Mali skotovi ce da postanu veliki skotovi otici ce od kuce, al pre toga mora da im platim skole faksove i ostale pizde materine. Jescu govna svaki put kad budu imali temperaturu. Pizdecu sto moj sada vec bivsi muz ima savrsenu picojku i sto je on kul tata a ja rascupana histericna majka.
Imacu 55 godina uzecu zolju pobiti svoju decu i bivseg muza a svu svoju imovinu cu da pepisem osobi koja ce da cuva moje macke!
Neki dan razmisljam tako, ja se celi zivot mnogo trudila oko mog tela. Sati jebenog treninga, gimnastika,trcanje kurci palci. I sad svesna sam ja toga da cu jednog dana biti matora i suva ali ne mogu da zamislim da ovo moje telo sad ubijam zbog deteta koje ce da mi napravi strije, okesavi sise i razjebe guzicu.
ovaj, greota da ne okačiš sliku... samo udaraš čežnju, a to nije fino :)
Jano,ta "okesavljenost" kratko traje :))
Ja nikad bolje nisam izgledala-nego sad,čak i posle rođenja deteta.
A dete ti daje životnu snagu kakvu noi ne znaš da poseduješ!Ozbiljno.
Da ne pominjem da se tokom trudnoće vrši u telu žene potpuna regeneracija-pa nije priroda baš tako okrutna :)))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Tipična ženska domina!
Makar sam, nikad podređen i nikad papučar!!
Brak je za pitome ljude. Mi, necivilizovani, ćemo sami da održavamo svoju higijenu. :)))
U braku ili si papučar ili spavaš na papučama. :))
Dobar jutar. :)
auuu jbt nije ni čudo što odosmo u kurac... niko neće da se ženi, ni da se udaje, ni da ima djecu... ja neću ženiti ženu koja bude pristala bar ne troje!
Ja ću da se ženim! I hoću četvoro dece! I sve ću da ih vaspitam, i sve ću da im pružim! I štaviše jedva čekam! :)
Ma aj bezi bre!
Kakva trudnoca. Jao ljudi bolje da ne iznosim moj stav na videlo dana :D smatracete me dzukelom! :)))
Al udala bi se ja... Sto ne :)
Ja ne bih,Jano! :))
pa oi moje, štaš se udavati ako neš djece? :))
reci šta ti je na duši, šta te boli uvo šta će ko misliti :)
A kul je biti žeMsko, realno. Samo ti ugađaju svi i možeš veoma lako doći do svega što hoćeš. Čak 70% muškaraca je reklo da bi da su žensko bili sponzoruša. :)
Jedino što su zajebani porođajni bolovi. :/
ajmo o nekoj drugoj temi, čoek je OBJASNIO
E, to je najgore. Da na kraju ostariš i budeš...
http://2.bp.blogspot.com/_VSrnkiWaqSQ/TMdBQsCZScI/AAAAAAAAAZI/r7M0LAXkxW0/s1600/forever+alone+face.png
Mene užasava sama pomisao na to. :)
Kako je kjut kad čitaš šta muški misle o tome :)))
Hehehehehee :)))
E ovako.. Neki dan razmisljam tako, ja se celi zivot mnogo trudila oko mog tela. Sati jebenog treninga, gimnastika,trcanje kurci palci. I sad svesna sam ja toga da cu jednog dana biti matora i suva ali ne mogu da zamislim da ovo moje telo sad ubijam zbog deteta koje ce da mi napravi strije, okesavi sise i razjebe guzicu. A o samom porodjaju i mojoj cenjenoj maloj Jani da ne pricam. Mislim haos da mi napravi od tela. Da bi mome buducem muzu proradio serotonin u kulu poigrao se sa malom/malim a onda ja to celu noc da dojim dok dole imam 16 savova picke materine. Previjam usrana dupeta i ostalo. I pritom da izgledam kao da me cunami izbacio.
Prosto ljudi to mi je mnogo BLJAKSAVO.
Ja cu da usvojim bre. I milina.
A da, postoji realna i ocekivana mogucnost da moje lepo telo ne bude kao pre a onda cu da mrzim male skotove zbog kojih sam debela. I mrzecu skota koji mi je uterao te majmune u matericu jer ce on biti sasvim ok i njegova muda nece biti ni malo povredjena. Odbijacu seks jer cu da se brinem o malim skotovima. On ce da se smori nadje neku picojku da cicama kakve sam ja imala, razvescu se. Mali skotovi ce da postanu veliki skotovi otici ce od kuce, al pre toga mora da im platim skole faksove i ostale pizde materine. Jescu govna svaki put kad budu imali temperaturu. Pizdecu sto moj sada vec bivsi muz ima savrsenu picojku i sto je on kul tata a ja rascupana histericna majka.
Imacu 55 godina uzecu zolju pobiti svoju decu i bivseg muza a svu svoju imovinu cu da pepisem osobi koja ce da cuva moje macke!
Jano, dušo, da svaka tako razmišlja, svet ne bi ni postojao. :)
hahahahaha... Ko suviše voli sebe, ne može da voli druge. a srećan je ko ume da voli! :)
A kad će pobeda? :)
Auuuu, neće još. :) Ajde, ajde, lock, sad, sad, sad! :)
ovaj, greota da ne okačiš sliku... samo udaraš čežnju, a to nije fino :)
Jano,ta "okesavljenost" kratko traje :))
Ja nikad bolje nisam izgledala-nego sad,čak i posle rođenja deteta.
A dete ti daje životnu snagu kakvu noi ne znaš da poseduješ!Ozbiljno.
Da ne pominjem da se tokom trudnoće vrši u telu žene potpuna regeneracija-pa nije priroda baš tako okrutna :)))