Ko poslednji pobednik (116)

1. Vi mene karakterisete kao sebicnu zenu a nisam to :)
    Prosto ako neces decu tvoj izbor. Nadam se da cu naci coveka koji ce da deli misljenje. Ima mnogo ljudi koji ne zele decu i ja ne vidim sta je tu cudno. :)
    A na kraju krajeva mozda me drmne neki materinski instinkt pa i izbacim jedno na ler. :)
    AL pre toga cu da dignem kredit da se oma sredim :)

2. Jano, obožavam te. :) I dodala bih da meni Shanzammova druga rečenica više miriše na sreću. Volim stari nameštaj. :)
    Pošto je ovo netipično, ipak zadržavam nadu da ću za jedno deset godina misliti drugačije, kada ću se verovatno vaditi da je već kasno...

3. NEĆEŠ UMREĆEŠ SAMA I MAČKE ĆE DA TE POJEDU!!!!! BUHAHAHAHAHA
    osim ako

mozda me drmne neki materinski instinkt pa i izbacim jedno na ler. :)

4. Nisi bre sebična,i ja sam tako razmišljala :))
    Ali-tačno je što kažeš,proradi ti biološki sat :))
    A ako si već u top-formi,ništa lakše nego da se vrneš na staro kratko vreme pošto rodiš dete :)

5. Decaci serete kao foke. A prvo muskarci napustaju gnezdo koje se ruzi bez obzira na broj dece. mrste!

6. A pritom vidim vi ste sad kod svojih majki svi. Bole vas pozadina bre

7. jbt, jano, pa neću cijeli život ostati mami uz suknju... kao što ni ti nećeš cijelog života biti bomba...

8. C,c,c, kakav udarac...

9. Bomba, bomba... ona je slatka mala, svi je žele .... ona je pravo dobra al je skupo održavat...
    Ništa kuhanje, sarme, pelene i dijete... kaže udaće se posle trideset i pete... ona je bomba... :)))

10. Цвеће је украс баште,
    лептир је украс цвета,
    а деца пуна маште,
    деца су украс света!

11. Svako ima pravo na izbor. Šta se svađate kao u obdaništu?

12. samo diskutujemo... najbolje da jana okči sliku pa da vidimo ima li rauna šedjeti se...

13. ЈА БЛУДНИЧИМ ЈАЦКУ!

14. Ako, ako,samo nek je ljubavi.

15. НАто, квариш ми концепцију! лололо. Тебе не смем, оће да бије твој дечко.

16. Mlađa je moj druuug ;)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.