Ko poslednji pobednik (116)

1. Ma pratila sam ja oduvek, smo je sad ozvaničeno.

+1

2. Ma pratila sam ja oduvek, smo je sad ozvaničeno.

Nešto nisam primetio tvoje komentare na mojim defkama. XD

3. To i ja tupim od juče. :))

4. Nisi još došao na red Nidžo. Ja kad krenem, pročitam ceo opus.

5. Nisi još došao na red Nidžo. Ja kad krenem, pročitam ceo opus.

Dok ti pročitaš ja ću imati duplo više defki nego sad. :)

6. Svejedno, pročitaću od prve do poslednje ;)

7. E što mrzim mantil i peglanje i sve redom!!!!!!!!!!! ETO!

8. kakav mantil imaš? ja sam sebi mislio kupiti onaj kožni dugi, al kontam reći će mi da nisam u vinklo...

9. A Bog te maz'o sreća pa sam uplatio ktitora ovaj Javio ume da smara....

10. što javio... on je legendaran lik, njega slušaj i to ti je to...

11. Hahahahahahahhaha, buri, bićeš ko gestapo! :)
    Beli mantil, 'bem ti vežbe i iskuvavanje i gužvanje i sve!

Alo, sine dragi, ako iko ne smara onda je to javio. Ti bolje poradi na drugoj strani.

12. ma došao da kenja straji, pa onda mala svađa i ja da se zezam i on tu meni kreno malo da kenja i onda došao cara, ogroman spem bio, ja im kažem da ću da pobrišem sve, oni meni da kenjaju, i ode sam sve pobrisao

13. taj rad jacka... i za gestapo i za javia...

ej a ti si medicinarka?

14. Ja imam crni kožni mantil, ovako plava stvarno izgledam kao Helga :)))

15. rekla ti je jacka... javio j i meni kad sam došao održao predavanje za definiciju i ja sam to nekako dobronamjerno shvatio i otad ne pišem gluposti...

16. A tako sam nešto... bemliga šta sam...

Od javia mo'š samo neku pametnu da pokupiš. I od Care ako možeš između redova. Da se kačiš nema ti tu leba. :)

17. kako misliš šta si? el si konkretno medicina ili farmacija, stomotologija ili slično?

18. IMAM NAJJAČI AVATAR OTKAD SAM NA VUKI

19. бури

IMAM NAJJAČI AVATAR OTKAD SAM NA VUKI

Slažem se.

20. Ja kad hoću da vidim ko je autor ja dam minus, za svaki slučaj, ako je neki koga mrzim da mi ne bude žao, a ako je neki koga volim da me ne prestigne na listi a i ovaj što ga mrzim isto da me ne prestigne na listi!

aaaxaxaxaxxaxaxaxxxxxxaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxa
    Koji avatar, ovo je pobedilo!!! :)))

Pa studiram zdravstvenu negu, posle budem organizator iste po zvanju, a za dalje me ne pitaj dok se nadležni ne dogovore. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.