Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
JAŠTA JE...
a to... pa je li vi to imae redovno praksu ili kako?
Buri ko te je prigrlio?
http://vukajlija.com/recnik/autori/27577
kako znaš koji sam ja?
Buri, si ti levo ili desno? :)
Ma i nije praksa, više nas vodaju po klinikama i pričaju nam, a sa pacijentima samo proćaskamo, što službeno što radi jbga... :)
A ti studiraš građevinu ili arhitekturu? :)
Gde ste,društvo? :)))
Pa kako ne znam, već si stavljao slike tamo :)
Gogo :)
ćap gogo...
šta misliš jacko, koji sam?
građevinu, al' nemamo te prakse, osim što ja sebi sam nađem preko ljeta pa idem sa nekim priučenim majstorima i raduckam nešto s njima :)
e a je li to ćaskanje ko u onom filmu ''laf u srcu''?
Gogili, evo nas! :))) I, da... Lepe su ti čizme... Msm, sva si super, ali od nečeg da počnem! :) I imaš lepe zube, eto. :)
i zapamtila si me natnat?
Bila sam k'o niko moj;onda bila na treningu i preporodila se..šta znači malo svežeg vazduha,promena mesta od tačke A do tačke B...:)))
Jesam, što da nisam, ali bio si mršaviji. Podsećam te, ja PRATIM :)
e jesam bio, al ovo slika od prije nekih mjesec dana... sad sam opet malo ofalio...
E, gledala sam film ali se ne sećam. Jbg! :)
Ajd ovako slepački da kažem taj u plavom, jerbo voliš čelzi, što sam ti progledala kroz prste! :)
Pa dobro, bitno da se raducka... Vi muški možete kako hoćete, devojkama sužen izbor poslova.
Gogo, bila si tipić topić :)))
Laf u srcu je genijalan film, omiljenujem ga!
Hvala Nato :)**
Ja se ne sećam tog filma,hmmm...
ovaj drugi, jebi ga... :)
ma nešto se zaradi, a i nauče se neke stvari
Eto, prodao me čelzi! :))
I, ne reče mi kako se ćaska u filmu? :)
Kako ne znaš Gogo? Kad je Irfan Mensur kućni pomoćnik u kući kod Milene Dravić i Nikole Simić,..
Verovala ili ne,Nato,ja toliko slabo poznajem domaću kinematografiju-da je to sramotno..
Sramota me.. :)P