Ko poslednji pobednik (116)

1. Ноћ Кикане!

2. Ja mislim da ovu temu neće nikad zaključati...

3. Zato što je sad bačena u igre i nije im na vidiku... No, 'de si, Buri! :) Jesi ti spavao uopšte? :)

4. ja isto zaboravim ovu igru...

jesam spavao, al se probudio u 8... spavam baš malo pet šest sati

a vi kako te?

5. I ja sam spavala 6 sati... Evo, nije loše, hvala na pitanju :) Još nisam popila kafu, pa zevam :))

6. ja dan bez kafe i novina i ne računam u iskorištene :)

znaš kako je govorio napoleon ''muškarcima je dosta 6 sati spavanja, ženama sedam, a idioti spavaju osam''

7. E, nisam znala za tu njegovu rečenicu :) A oni što spavaju preko 8?

8. nem pojma, al kontam da je vjerovao da takvi ne postoje, što možda i nije daleko od istine... bar u to vrijeme ljudi nisu imali vremena za spavanje, ili su radili ili pušku u šake pa u vojsku

9. Realno, mislim da je sve preko 7, 8 sati sna gubljenje vremena, jer tvom organizmu nije potrebno više od toga da bi normalno funkcionisao...

10. tako nekako, al kontam da je sve stvar navike... recimo ja imam jarana koji se istreniro na pet sat... čovjek jedno vrijeme navijao sat sebi na pet sati i sad bez problema spava manje od šest sati uvijek... a ja recimo skoro svaki dan zaspem poslijepodne, to nam je valjda porodično :)

11. On još malo pa kao Tesla :)) Ja retko spavam popodne, to baš kad sam umorna... E, idem sad u menzu na ručak... :)

12. imate ručak nedeljom? blago vama... ajd prijatno :)

13. Pa, da, ipak je ovo domska menza, mora da radi i nedeljom :)

14. kod nas u domu ne radi, samo neki lanč paket... narezak, kifla i jabuka i bog te veselio :)

inače kakva vam je klopa?

15. E, to mi vikendom dobijemo za večeru :) Nije loša, ne žalim se... Ja sam već 3 godine u istom domu i već sam navikla na hranu ovde... Mada, svugde je to slično, nema neke razlike, bitno da se jede nešto :)

16. ti si u BG? jel imate one neke podjele, kao domovi za studente sa prosjekom preko 9 i za ove normalne? kao u NS...

17. Znaš kako, za neki bolji dom ti treba veći prosek... Nije to klasična podela, ali tako ispada. A svaki fakultet dobija određeni broj mesta i ti biraš šta ti je ponuđeno u zavisnosti od toga koji si na listi...