Ko poslednji pobednik (116)

1. Kika promenio repertoar... :)

2. Evo i mene da "onjušim" šta ima :))

3. Ћао свима!
    Кику опет бановали. Не верујем.

4. Samo ti onjuši! :))

Ćao, mila... Što sad opet?

5. Kika boy З dana
    Спемовање теме "шта мислите о особи изнад себе" http://vukajlija.com/forum/teme/18326?strana=97#post_1157444

Страшно!!! Како може да се смепују Игре, то ми никада неће бити јасно!

6. Најглупљи могући разлог за бан икада!Спемовање теме "Шта мислите о особи изнад себе". .....

ЕДИТ: Кика уз тебе смо! :)) у знак протеста јебаћу у активним темама!

7. Nema mi smisla. Ali kakogod...
    Nemoj da šiziš, molim te. :))

8. E,vala...stvarno.
    A i Kika ne može da se obuzda,samo tera po njegovom!
    Znam da je on takvog temperamenta,ali samo malo da prikoči... :/

9. ПА да бар закључају ову тему...

10. у знак протеста јебаћу у активним темама!

Teško žabi u vodi uterati! :))

Dobro je dok ne pobanuju i nas što spemujemo ovde! :)

11. A šta sad mi spemujemo,Jaco moja?? :)

12. Па Гого, сад није радио ништа страшно. Надовезао се на пар својих постова, нити је било вређања, нити било чега проблематичног. Стварно претераше, бре.

13. Pa omiljenu nam igru. Ionako niko svi kažu da nema pravila... Možda negde grešimo, ko će ga znati. Očas mogu da nam smisle kako radimo nešto nedozvoljeno. :)

14. Ma da,Mila,pročitala sam.To je po meni-do sad najblentaviji razlog za ban,zaista.

Jaco,ima sad da spemujem ko matora-što na um-to na drum.Pa kom obojci-kom opanci. :)

15. Поз свима! :)

16. Поздравио вас све Сале ТНЕ Кика бој, а поготов милу Милу и Лакија.

17. А јесте мало глупо бановати за спам на спам темама.

18. Des' Borko,putniče :)

19. Чек' да се јави тај много опасни модератор, да прозборим две-три с њиме. Ионако сам бесна цео дан данас.
    Џанки, поздрави и ти Кику. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.