U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Evo Buri, danas odmaram, bla sam vredna juče i jutros, po malo skitala, po malo raduckala po kući, sada se zabavljam. Ti?
leškarim, čekam da mama pošalje neku klopu da ne moram sam sebi spremati :)
NIsi ti gladan, inače bi ustao...ccc
pa ono... može se izdržati, još ako malo zaspem onda ću definitivno dočekati burija sa klopom :)
Победаааааааа!!!!!
Glup dan...
Još nije zaključana...
Napokon neko... :) Sve se mimoilazim s ljudim. :)
Kiko, šta ima?
Jacka, pa ne treba ti niko više kad je Kika tu. :)
Evo, odmaram. Danas je nedelja, dan za odmor. :) Učio sam malo, pa sad ubijam vreme. Šta radiš ti?
:))
Ma isto tako, učim pa dođem pa u krug. I treba da prevodim nešto za seminarski iz vanrednih, a mnogo me mrzi. Imam dosadnu temu pa mi se ne radi ništa.
Vanredne situacije?
Uh, ja sam jedva završio ono što sam radio. Hvala ti još jednom za ono što si mi poslala.
Опа , коначно да улетим у термин за победу!
Ma da. Zapalo mi da pišem o ljudskim pravima... Ubiću se ko ratno siroče! :)
Nema na čemu još svaki put. Što jedva?
O, Laki! Gde si ti, čoveče? :)
Ma, bilo je teško naći dovoljno literature da bi se napisalo ono što mi je zapalo.
Јоооој и ја пишем неки семинарски... Муке су то страшне...
Čini mi se da sam ja sa seminarskim radovima završio. Još samo diplomski imam.
Ево сам , радим исто што и ти :)) сетио сам се 9 дана пред испит да треба да обновим градиво......
И да, у петак сам тренирао 5 сати , имам страшну упалу у листовима и унутрашњој страни бутина.
Znam. Ni ja nemam nikakvu. Iz čega da spremam to posle nisam pametna. A ovde treba da navedem tri knige korišćene, a nisu mi dali ni jednu. Sve to ludo, Kiko! :)
L@ki, zaključaće možda prekosutra, ili kad se vrati marijana, jer je, vidim, nema. :)
Ala delje Jeff!
http://www.youtube.com/watch?v=Bnze318WBM0
POBEDA!