a i to što kažeš, neki dan sam sa fmn komentarisao onu napoleonovu čuvenu izjavu ''muškarci traba da spavaju 6 sati, žene 7, a samo idioti spavaju 8 sati'' :)
Pa u pravu si, bili to zauzeti ljudi, nema da se traći vreme. :)
No, što se rešenja tiče, ja začuđujuće lepo funkcionišem. I prilično ponosna na sebe u odolevanju iskušenju! :) Pa sad koliko je srećno ti proceni. Jeste skupo, moram priznati, ali to je to... :)
e gog taj tuborg me zaliječio u subotu... cijeli dan nešto mamuran i umoran, cijelu noć neka žurka i onda u subotu veče odemo na piće i ja uzmem tuborg... slađe pivu nisam popio ima pola godine :)
E,nek' ti je bilo nazdravlje,buri :))
Pa,kažem ja da je to pivo,a elektro me vazda zeza da je to voda,a ne pivo! :))
A ja ti se razumem u pivo k'o magarac u kantar :))
e jebi ga... ima li ondak nekog drugo?
Ja sam tu na kratko :)
http://www.youtube.com/watch?v=Pi_ser2_Xm4
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/magazin/story/72287/Prokletstvo+slave.html
kakav tekst... đe si gogo, šta se radi?
Jee,ladno mi nije ostao post,a odgovorila sam ti,buri :)
Njuškam po netu,sad mi se ne spava :)
Kako je, buri? :)
da je bolje ne bi valjalo... kakoje kod tebe
Sad je dobro, do malopre mi pucala glava! :)
preforsirala mozganje? popiješ pivo i baciš se u krevet...
Jbg, ne pijem pivo, pomogao je kafetin. :)
A za krevet ima kad, i tako sam ležim ko morž!
Jaco,odmah u vertikalu! :)
Dosta izležavanja!Učiš ko stari rimljani-sve ležećki! :)))
A nemoj tako, danas sam i noge protegla. :)
Jedino da šetam po ulici, ne daš mi da ležim a kad sedim boli me kičma. Kad sam metiljava u leđa. :)
pa ti ne znaš šta propuštaš... mislim na pivo :)
a i to što kažeš, neki dan sam sa fmn komentarisao onu napoleonovu čuvenu izjavu ''muškarci traba da spavaju 6 sati, žene 7, a samo idioti spavaju 8 sati'' :)
Znam ja, buri, baš znam. Zato što znam zato i propuštam. Po principu, kad ne umeš ko ljudi onda nećeš nikako!!! :)
Teško meni, buri, ja sam onda, ne idiot, nego za mene ni reč nema! Ja ako bar deset ne odrapim nisam za u ljude... Razmazila se pa to ti je. :/
Jaco,tebi bi tai-chi pomogao sa tim leđomukama :))
Buri,ni ja ne pijem pivo,jedino kad se najedem ko stoka,a leto je,a ima Tuborga..
(kad se podese zvezde ) :))
Šta osam-bez 12 sati niš' ne valja! :)
pa ne znam, kontam da u njegovo vrijeme nije ni bilo puno onih koji odvale preko osmice, il' su radili il' su ratovali...
e jacko, i ja sam imao te faze, al ne znam da li je to najsretnije rješenje...
Može biti, Gogili... Baš gadno um'u da zabole. :)
Pa u pravu si, bili to zauzeti ljudi, nema da se traći vreme. :)
No, što se rešenja tiče, ja začuđujuće lepo funkcionišem. I prilično ponosna na sebe u odolevanju iskušenju! :) Pa sad koliko je srećno ti proceni. Jeste skupo, moram priznati, ali to je to... :)
onda je to definitivno rješenje... nema dalje
e gog taj tuborg me zaliječio u subotu... cijeli dan nešto mamuran i umoran, cijelu noć neka žurka i onda u subotu veče odemo na piće i ja uzmem tuborg... slađe pivu nisam popio ima pola godine :)
E,nek' ti je bilo nazdravlje,buri :))
Pa,kažem ja da je to pivo,a elektro me vazda zeza da je to voda,a ne pivo! :))
A ja ti se razumem u pivo k'o magarac u kantar :))
ma nije ono jako, al mi sjeda stvarno... i veće je od ovih bavarija i hajnekena
uostalom, k'o da se on bolje razumije :)