Pa to zavisi kakvo je društvo. Nije da je nestalo teme, samo je pitanje koliko je čovek zainteresovan za uopšte razgovor, ili ima nešto drugo da radi ili o čemu da misli.
A da ima dežurnih ima. Doduše, ovo moje najstandardnije društvo, ne zna se ko je više drobi. A i znamo se već dugo i dobro, pa uvek nešto ima. :)
Sad mi se dešava da u isto vreme sa nekim od njih kažem istu stvar, iz totalne nevezuše. Bez da je i bila tema na pomenu. :)
e to... danas mi sjedimo, i ladno pričamo k'o prazni mlinovi, a teme se same nabacuju i odjednom neko povika ''auuu, ljudi, da nas neko sluša, zapito bi se jesmo li normalni, o čemu sve ne pričamo''...
Jednom krećem ja u prodavnicu po silne gluposti. Između ostalog cigare... I kreće rasprava koje da kupim, a sve na terasi predveče, da nas što više ljudi čuje: Kupi one za odvikavanje (narandžasti pal mal)! Nemoj te, daj onaj vazduh u papiru (neki monus slim, slab u pi*ku materinu)! Neću da pušim te dlake, kupi nešto normalno!
I stvarno, to da neko sluša, rek'o bi nema normalnih. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
e jacka dade mi ideju za definiciju... fala vi
Aj' da je pročitamo :)
eto ga... jebi ga, kad sam smarač
Ja natrčala čitajući. Privukao me naslov, podseća na moju poslednju. :))
Kad ono ti... Kad ono i ovde kažeš... :)
Hehehehe,buri,ne ljuti se,al' mi se Jacina defka sa ovim nazivom više sviđa :))
ED:Idem,ljudi,ustajem u šest,a mrzi me da se odlepim odavde! :))
ma šta se imam ljutiti... ionako sam ukrao ideju... :)
Au, Gogo, rano je... Ajde onda, laku noć, odmori lepo. :)
buri, ako sam te inspirisala, onda mi mLogo drago! :)
aj gogo laku noć...
e jesam seljak, ne znam se ni zahvaliti...
fala jacka :)
E, pa nema na čemu, nisam valjda tako zvučala?! :)
Korist pride od mog pisanija. :)
ma jok, ba... đe tako... a da je bilo koristi, jeste...
e desili se tebi, odnosno vama u društvu da ponestane tema za razgovor ili imate nekog ko je dežurni za petezanje novih priča?
Pa to zavisi kakvo je društvo. Nije da je nestalo teme, samo je pitanje koliko je čovek zainteresovan za uopšte razgovor, ili ima nešto drugo da radi ili o čemu da misli.
A da ima dežurnih ima. Doduše, ovo moje najstandardnije društvo, ne zna se ko je više drobi. A i znamo se već dugo i dobro, pa uvek nešto ima. :)
Sad mi se dešava da u isto vreme sa nekim od njih kažem istu stvar, iz totalne nevezuše. Bez da je i bila tema na pomenu. :)
e to... danas mi sjedimo, i ladno pričamo k'o prazni mlinovi, a teme se same nabacuju i odjednom neko povika ''auuu, ljudi, da nas neko sluša, zapito bi se jesmo li normalni, o čemu sve ne pričamo''...
Pa baš tako...
Jednom krećem ja u prodavnicu po silne gluposti. Između ostalog cigare... I kreće rasprava koje da kupim, a sve na terasi predveče, da nas što više ljudi čuje: Kupi one za odvikavanje (narandžasti pal mal)! Nemoj te, daj onaj vazduh u papiru (neki monus slim, slab u pi*ku materinu)! Neću da pušim te dlake, kupi nešto normalno!
I stvarno, to da neko sluša, rek'o bi nema normalnih. :)
e idem na spavanac, sutra rano predavanja... laku noć :)
Laku noć... A mogla bih i ja kupiti prnje skoro! :)
Ikog?
ima :-)
Pobedaaaaa!
Nema, zaboravljeni...
Jaka stvar, još bolje :)