Ko poslednji pobednik (116)

1. Их, немо' да си кокошка. Још није ни поноћ. :)

Има л' шта ново код тебе?

2. nema ništa, izgubio mi čelsi pa sam malo nervozan, malo ljut i tako...

ma moram sutra ustati u pola 6 crtati, pa zato moram poraniti...

kod tebe?

3. Чекао на клаџи или се нервираш из навијачких побуда?

Уф, бре. Па то је још малко...

Нема ништа паметно. Једва чекам пролећни распус' да се наспавам к'о човек. :)

4. iz navijačkih pobuda... ja sam jedan od rijetkih koji više navija za neki strani klub nego domaći...

to mi je poznato za raspust, da prosvjetari više vole raspust nego djeca... :)

5. Па куд баш за њих? :)

Тешко да се са њима могу мерити. :)) Ма тек крајем априла нећу морати да се дижем рано, немам ни викендом времена за одмор. А сад, што се потрефило да тада буде распуст... шта да се ради. :)

6. nemam pojma,vremenom kako su ih ljudi sve više pljuvali, ja sam sve više navijao za njih...

ja to iz skustva za raspust... nekad sam živio sa tetkom koja je profesor i ona je jedva čekala raspust... možda to ima veze sa godinama provedenim u školi kao profesor, nastavnik ili bilo šta

7. odo spavati... LAKU NOĆ

8. А некад је то стварно био распуст, не видиш школу за то време. Сада мораш да се јављаш на посао, уписујеш на неке листе, а често добијеш и неко задужење, чисто да ти ниси џабе долазио. :) Како год, бар нећу устајати раном зором.

Одох ја сад у кревет, доста је било. Лаку ноћ! :)

9. Opet pusto. A da mi neko pomogne u proveri kako mi radi net na telefonu? :)

10. IMA LI KOGA? OLEOLEOLEOLEOLEOLEOLEOLEOLE....

11. de si nato?

šta se radi

12. Вече људи! :)

13. E, samo sam bila na kratko, idem na pivo, vraćam se...

14. Evo ga i Borko :)
    Ajde, Nato, samo uživaj :)

15. ooo okupljaju se ljudovi

šta ima?

a ja idem po pivo lolololo

16. Sad i ti ode, Buri... E, jbg, neću valjda ostati sama :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.