Ko poslednji pobednik (116)

1. Шта сам ја, ваздух? :П

2. zar te ja nisam pozdravio??? izvinjavam se

3. Pa, ne znam, Borko, nema te nešto, samo lutaš, ne smiruješ se :P

4. Каже ми Незаборавка да ће остати сама па се питам да ли сам то постао толико духовит да сам провидан, чак нисам ни флуоересцентан :)

Па сад ми такав посао, ал јуче сам сквикно. 16 сати сам радио.... И данас сам једанаест, па ми нешто необично мало, навикнуих преко 12 стално...

Е и написао сам дефку, после ихахај! :)

5. Borko, razumem ja to, ali malo odmori, radićeš, imaš ceo život za to :) Ja nisam napisala ništa 3 meseca, ne znam koji mi je đavo, uopšte nemam ideju...

6. Ко те пита кад мораш...

Ма мене сморило писање, имам идеја али ми се не пише... ал ову сам морао да напишем из неког разлога :) не прославља се, ал ипак сам морао да је напишем!

7. Nešto iz iskustva? U stvari, neću da čačkam, nebitno... :) Kako si ovako? Došlo proleće, lepo vreme... :)

8. Можда и јесте мало :П

Ма променили ми посао, сад сам по целој Србији... Прелазим преко 1500км недељно. Није тешко, ал сам стално у колима и немам фиксно радно време... Можда сам једном за месец дана радио осам сати... Просек је око 11, тако да је само то смор. Но јуче сам сео у неку кафану надомак Крагујевца... Сва у дрвету, право рустична... Одушевила ме! Прво сам добио слатко, као добродошлицу, онда сам се гостио јагњетином испод сача, а за крај сам добио и колач од вишње. Клопам то, ветар ћарлија, леп поглед, баш сам уживао! Једина светла тачка у радном дану који је траја две нормалне смене, и то буквално. Код тебе? :)

9. Sad sam gladna zbog tvog eposa o hrani,Borko!!! Grrr!!

10. Па спреми ондак нешто бре! А и овако ми дођеш један ручак :П

11. Jes' vala,kakvo pamćenje imaš! :))
    A mrzi mee da ustajem i pravim kerefeke..

12. Ma, nije tebi tako loše :)) Malo te ta vožnja umori, ali ono, praviš pauze... Kod mene sve po starom... Odnosno, nije, počeo je ispitni rok, a to znači i raspust! :))

Poz, Gogo! Sto godina se nismo srele ;)

13. За храну немаш појма какво! :)

Сланиница не тражи много керефека! :Д

14. Ćao,FMN :)) Da znaš-sto godina! :))
    A sad ću da zbrkljošem neke tople sendviče , tek da ne crknem. :)

15. За два дана сам радио 37 сати, па ти види како ми је.

а могао бих и ја опет јести :П

16. Al' da budem poslednja,pa ću da jedem :)

17. !!!Ај лаку ноћ свима, можда ме неко види у Сомбору сутра!

18. Evo me, bre... Gde si ti? Gde su ostali?
    Ovo stvarno nikad neće zaključati...

E, videla sam klip... Hahahahahahhaha KRALJ!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.