U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma znaš šta, buri?!
Nama ovde najlepše!!! :)
Izeš ti sve ostalo na forumu kad se samo raspravljaju i podjebavaju međusobno. Kud sam i otvarala... Kakvi razotkrivači, kakve pi* materine... Mnogo im je dosadno!!!
madafaka, ojojoojojojoojo i tebi! :))
Ojojojojo svima :)
Ojojojoojoojooo i tebi! :))
Šta radiš?
Sedim i blejim u prazno,dok sa TV-a dopiru "umilni" zvuci crtaća... :)
tako je jacko...
oće li se gledati tekma?
gogo kako klinac?
Eee, pa nije ti loše! :)
koje cratće gledate? ja smo tomi džerija i duška dugouško...
Valjda se oće gledati... Juče sam do pola pa me oterali... Kad sam najmlađa i kad jesam i kad nisam! :(
Šta fali sinu, Gogili?
Hvala na pitanju,buri,sad je bolje :)
Deca-sve lakše podnesu,a zato ja crknem od brige :)
Kažite mi,molim vas-kakva utakmica?
liga šampinjona sad bez čelzija...
jebi ga jacko, politika i serije su uvijek imali prioritet u odnosu na sport kod roditelja
E,gleda sve na "Ultri"-od Garfilda do "bakugana", Sunđer Bob i neki pingvini...šta da kažem... :))
Jaco,imao temperaturu sinoć,živa sam se ufonjala,nije mi svejedno kad mu nije dobro..
Opet si se nešto usfrkisala jer je on, da pogodim, navukao neku sitnu kiajvicu? :)) E, Gogo, Gogo... :)
Pa večeras su oni dani, kako ne znaš... :)
Jeste Jaco,takva sam ti-takva ću i da se pocepam... :))
To je neka važna utakmica?
ode u omiljene...
Dve, ne jedna! :))
buri, večeras mi je lako kad je ćale kući, a on je big boss kad je daljinac u pitanju, a vazda smo na istoj strani kad je sport u pitanju tako da... :)
e to je prava organizacija u kući, da se zna ko je ko :)
Vidim i štatijaznam zadovoljan defkom... Ma čudo su ovi Kragujevčani. Sve as do asa! :))
Pa znaš kako... Ja nisam baš ljubitelj toga da je neko big boss a neko kako mu se zalomi, ali ovaj mi primer odgovara, pa se ne bunim...
Msm, slabo se za šta i bunim. Ja se prilagođavam. Jedino ako me nešto baš zagrebe. :)
ooo pa dobro vece, dobro vece.. :)
jašta su neg čudo...