Ko poslednji pobednik (116)

1. Ma znaš šta, buri?!
    Nama ovde najlepše!!! :)

Izeš ti sve ostalo na forumu kad se samo raspravljaju i podjebavaju međusobno. Kud sam i otvarala... Kakvi razotkrivači, kakve pi* materine... Mnogo im je dosadno!!!
    madafaka, ojojoojojojoojo i tebi! :))

2. Ojojojojo svima :)

3. Ojojojoojoojooo i tebi! :))
    Šta radiš?

4. Sedim i blejim u prazno,dok sa TV-a dopiru "umilni" zvuci crtaća... :)

5. tako je jacko...

oće li se gledati tekma?

gogo kako klinac?

6. Eee, pa nije ti loše! :)

7. koje cratće gledate? ja smo tomi džerija i duška dugouško...

8. Valjda se oće gledati... Juče sam do pola pa me oterali... Kad sam najmlađa i kad jesam i kad nisam! :(

Šta fali sinu, Gogili?

9. Hvala na pitanju,buri,sad je bolje :)
    Deca-sve lakše podnesu,a zato ja crknem od brige :)

Kažite mi,molim vas-kakva utakmica?

10. liga šampinjona sad bez čelzija...

jebi ga jacko, politika i serije su uvijek imali prioritet u odnosu na sport kod roditelja

11. E,gleda sve na "Ultri"-od Garfilda do "bakugana", Sunđer Bob i neki pingvini...šta da kažem... :))

Jaco,imao temperaturu sinoć,živa sam se ufonjala,nije mi svejedno kad mu nije dobro..

12. Opet si se nešto usfrkisala jer je on, da pogodim, navukao neku sitnu kiajvicu? :)) E, Gogo, Gogo... :)

Pa večeras su oni dani, kako ne znaš... :)

13. Jeste Jaco,takva sam ti-takva ću i da se pocepam... :))

To je neka važna utakmica?

14. Dve, ne jedna! :))

buri, večeras mi je lako kad je ćale kući, a on je big boss kad je daljinac u pitanju, a vazda smo na istoj strani kad je sport u pitanju tako da... :)

15. e to je prava organizacija u kući, da se zna ko je ko :)

16. Vidim i štatijaznam zadovoljan defkom... Ma čudo su ovi Kragujevčani. Sve as do asa! :))

17. Pa znaš kako... Ja nisam baš ljubitelj toga da je neko big boss a neko kako mu se zalomi, ali ovaj mi primer odgovara, pa se ne bunim...
    Msm, slabo se za šta i bunim. Ja se prilagođavam. Jedino ako me nešto baš zagrebe. :)

18. ooo pa dobro vece, dobro vece.. :)

19. jašta su neg čudo...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.