Ninja Ratnici - TV Fox

1. Prosto.Sta mislite o ovome,ko vam je omiljeni takmicar,komentatori.
    Meni je najjaci lik Katsumi Yamada ,Mister Ninja Warior,.Uvek je tu blizu da prodje dalje a onda,pljas,sjebe se.Zapostavio familiju i socijalni zivot zbog ovog takmicenja...
    I da cesto place kad ne uspe.....

2. Ma ja ne mogu da im popamtim imena. Sve neki Šiginava, Takajaši, Džakocuki, Mavašigeri... :)

3. Ako su Ninje,gde su im maske i katane?Kurcosviranije kao American Gladiator.

4. Ti koji se takmice jos uvek nisu nindze,jer prolaze kroz obuku i takmicenja.Tek kad se bude zavrsilo takmicenje dobice maske i katane.Valjda...
    Meni je to super!Bolje to nego americko rvanje

5. Ali bilo da je američko rvanje ili nindža ratnici, oni voditelji me uvek oduševe. :)

6. Јебеш ти тог нинџу којем се види лице :) За мене су калуђерице нинџе :) А што рекао Баракуда, они водитељи што преводе Јапански су незаменљиви јер верујем да од Јапанског знају само "Добар дан" :))))

7. Ivan Tesanovic i Miljan Milicevic,to su likcine koje komentarisu ninja ratnike i americko rvanje.Ono je za njih posao snova.Lupaj,lupaj a jos te placaju.

8. Takeda je najjaci xDD Yamade mi zao... Pumpadzija mi je super xD Ali voditelji su zakon... Juce je jedan od njih provalio da je neki ninja vikao: Zivela Srbija! Ko zna sta je ovaj rek'o xD

9. Voditelji +++
    :):)

10. Је л' то опет почео да се приказује Сасуке?

11. ma da..ponovo repriziraju :/

12. A sad pored nindza ratnika se emituju i slicni tv formati kao sto su :
    -Wipeout - USA,Australia,UK
    -Takeshi
    -Banzuke
    -Wiking

A meni je najjaci ovaj takeshi a tu je i wipeout.A naravno sve to i dalje komentarisu Ivan i Miljan.

13. Gledajuci Nindza ratnike i ta ostala japanska takmicenja sve vise postajem fasciniran Japancima kao narodom.Ne gledam cesto moram priznati,ali kada gledam bas uzivam u svemu tome...Pre par nedelja sam gledao tako neko takmicenje-sou i jedna od disciplina je bilo pevanje na karaokama,naravno,ona dva ludaka su odmah poistovetili glavnog clana zirija sa Saletom Popovicem :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.