Zemun, brate...

1. Jezivi:

Kakava bre provokacija, što sam rekao da je Zemun opština Beograda, što ustvari i jeste?!
    LOL, od kada je to provokacija?

2. hu kare care

Šta ti to znači?

3. Industrial, da ti Jeza kaze: Obzirom da se negira sve sto su komunisti ucinili za ovu zemlju (sto je istina), tako morate i sve nepisane zakone da postujete, a jedan od njih je i da je Zemun grad. Moze se reci "Ovo vise nije ulica Marsala Tita", a ne sme se reci da je Zemun grad? Nemoj biti licimur.

4. Šta ti to znači?

Ma, Pajko kuvao kod Kineza u restoranu, oni tako zovu gulas.

5. Pa na koju foru je grad ako je samo deo većeg mesta (Beograda).
    Jel ima svoje registracije, svoj GSP, svoja komunalna preduzeća. Ni administrativno ni geografski nije grad, nego deo Beograda.
    Možda je grad bio, sada nije.
    Po kom osnovu ovo nije Turska, mislim, ipak je ovo bilo tursko carstvo pre samo 200 godina. Turaka nema, ali svejedno, ja tvrdim da je ovo Osmanlijsko carstvo. Ne priznajem da je ovo Srbija.

6. joj industrial tezak si ko nadgrobna ploca :)

7. Ma nemam ja ništa protiv Zemuna i Zemunaca, išao sam u Zemunsku gimnaziju i proveo u Zemunu dobar deo života, lepo je to mesto i sve to, ali jednostavno nije grad.
    Nema nijednog argumenta u prilog tome da je Zemun grad (sada),

8. Slobodno ti priznaj da je Osmanlijska imperija, mi smo Austrougarska :) Salu na stranu, sve stoji sto si rekao, ali zapitaj se malo i oko mog posta. Zemunu se ne sme vratiti status grada iz mnogo razloga, i politickih i ekonomskih.

9. А Циганске рупе нико да спомене. :)

10. Kad bi Zemun bio grad, Ovča, Borča, Krnjača bi mu bile prekookeanske kolonije, a Padinjak bi vam bio Alkatraz XD

11. Ciganske rupe su sastavni deo Zemuna. I to mu daje sarm na neki nacin. Zemunski mandovi su kultivisani, nisu kao oni od preko Save.

12. ajde evo par komada Zemun kao celina fizicki je odvojen od beograda,od nbg nije jer se to izgradilo i gradi se jos pa taj spoj moze da bude diskutabilan.Zemun kao OPSTINA ili lokalna samouprava ima sve sto ima i grad beograd sve svoje opstinske organe koje rade.
    Sto se tice ostalih stvari ima bolnicu,domove zdravlja srednje skole,za sud ne znam ali sve te ustanove koje karakterisu jedan grad Zemun ih ima i najbitnije u ovoj temi je da ima kao opstina samostalno donosenje odluka.

13. Pa sve to ima svaka opština u BG (ili bar one veće)
    Pogotovo opštinsku samoupravu, zato se i zove "opštinska", jer je imaju opštine.
    Zašto Krnjača ne bude grad, i ona ima sve to, i odvojena je geografski?

14. zemljace krnajca pada pod palilulu sve mu jebem!

15. Ciganske rupe su sastavni deo Zemuna. I to mu daje sarm na neki nacin.

Наравно.

Једино што некоме никад нећу опростити је што је Стару Капетанију претворио у кафану. А била је дивна сала за венчања.

И Земун јесте град.

16. Maro 100 godina za zemun i otadzbinu :)
    jos samo jana da se nakaci :)

17. Нисам ја, Пајко, Земунка. Ја сам турска була одмах преко моста. Али пошто сам земунска снајка и то се рачуна. :)

18. I dan danas se vencavaju tamo, Maro. I ja cu, Boze zdravlje :)
    Sa Industrialom prekidam raspravu i savetujem mu da cuva svoju muzicku temu.

19. пошто сам земунска снајка и то се рачуна. :)

dovoljno je da putujes kroz zemun :)

NPR. kao ja :)

20. upravo se vrnuh iz munzea.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.