Zemun, brate...

1. Ima sad četiri pune sanacije na putevima kroz Beograd, sad je i zvanično brže ići na obilaznicu...

2. Како убијају ови Вива Вокс Земунци.

3. Obrisali im video hakeri, pu nanu im naninu !

4. Тришо ти си ишао у Земунску? Која генерација, ко ти био разредни?

5. Kao bivsi Zemunac, moram da se ispovedim: svoj boravak u Beogradu sam proveo na Vozdovcu!

Ali sam ispostovao, obisom sam ceo kej i Donji grad na bajsevima, sa ortakom iz en bi dzija.

6. svoj boravak u Beogradu sam proveo na Vozdovcu!

Боље да те не видимо више на овој теми. Муставо.

7. Znam, brate. Znaci tuga.

8. Che-Vu je ambasador Munzea na Novom Zelandu!

9. Na Vomno Landzeu, mislis :D

10. Taj stil! Srbija do Tokija, Zemun do Oklanda!

11. @Mićko
    bio sam 2005-2006 generacija, razredni mi bio geograf Mlađa Janković...

A ti isto bio u Zemunskoj ?

12. Је л' тад исто био пијана будала к'о сад? Видео сам једном како му вири грлић флајке из џепа :)) Краљина. Ја сам и даље, саћу у трећи, сад је диша онај профа физичког Милош Бјелановић, ако га знаш.

13. Jbg. nisam obraćao pažnju, ostali kažu da jeste bio neviđena pijandura. Ja sam poslednja generacija koja je videla čučavce u Gimnaziji :)
    A novi diša je praktičan čovek, uveo pekaru i knjižaru na prvom spratu...

14. У колко ЗЕМУНАЦА...Моронко и ја смо код Змаја ови са Војног и Алтине сигурно знАју...

15. Ја сам једном био у Земуну.

16. И изгубио сам се, мада сам чуо да у Земуну не можеш да се изгубиш али можеш да нестанеш. олол

17. imao si sreće, šta da ti žemka lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.