Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ne,bre tako,treba - sadim, pa čupam!
jebem na mlazni pogon!
JEBEM NA LER!
jebem i obaram hipoteze!
jebem,pa postuliram!
JEBEM SIMULTANO!
Jebem honorarno.
Kaže se da onako kako ja jebem, ostali ne mogu ni da zamisle da je moguće jebati.
jebem u 3 smene
jebem endorfinski!
J
E
B
E
M
Z
I
F
T
!
JEBEM TI TADIĆA I CVETKOVIĆA I MMF I PDF I DEMOKRATIJU I KOMŠIJE I MONITOR I ZVUK PRDEŽA KOJI SE PROVLAČI IZMEĐU MOJE BULJE I STOLICE NA KOJOJ SEDIM I ZLATNO RUNO I GOLDI HOUN I HALE BERI I F9 DUGME ŠTO MI SE RAZJEBALO NA TASTATURI
JEBEM SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
jebem autonomni i heteronomni moral!
završila!
Jebem jer znam znanje.
Ja kad jebem sameljem ženi i koske!
JEDEM
Zazubica i ja igramo ping pong ženom! Odbijamo je o kurčeve kao lopticu! Samo puca!
Kika ima bolji bekhend pa se ja malo mučim kad je vraćam nazad moram dobro da riterniram...
Ali zazubica zna da bije opake spinove!
http://static.howstuffworks.com/gif/lucid-dream-flying.jpg
Hvataj Kika!
Prihvatio sam je na kurac! Vraćam ti je. Hvataj!
ja sam je uhvatila,nije se žalila,vraćam vam je,osakaćenu malo doduše.