ЈЕБАЊЕ 5.

1. Posle mog jebanja žene pišu testament.

2. Posle mog jebanja ja jebem opet i opet i opet i opet!

3. Posle mog jebanja obično bude još mog jebanja.

4. Posle mog jebanja zvoni telefon, ali se ja ne javljam i krenem opet da jebem!

5. Hahahahhaha Kika care!

Posle mog jebanja devojka pakuje stvari u vaginu umesto u torbicu.

6. Posle mog jebanja naiđe neka budala i kaže mi: "Pazi da ne upadneš u šaht".

7. Posle mog jebanja devojka iznajmljuje trosobnu pičku.

8. Pička - apartman. hahahhahaa

Posle mog jebanja devojka je toliko zadovoljna i zadovoljena da uopšte ne razmišlja o tome da više nikad neće moći da hoda i da će joj svi unutrašnji organi ispasti kroz pičku kad ustane!

9. Posle mog jebanja devojka se prijavi na "Ja imam talenat" i iz svoje vagine izvuče najbolju drugaricu i njenog mlađeg brata.

10. Posle mog jebanja dođu građevinci i devojčinu razbambusanu pičku koriste kao jamu za hlađenje kreča!

11. jebem šizofrenično,prvo ja,a onda mojih četiri drugara iz glave i svaki put je drugačije.a,nije na kauču.

12. Marya prati radnju..Tema je "Posle mog jebanja"

Posle mog jebanja devojka pada u komu iz koje je budim opet mojim jebanjem.

13. Posle mog jebanja dođe zazubica i kaže: "Kika, da je satremo zajedno?" Ja kažem: "Može." I onda je ubijemo jebanjem!

14. posle mog jebanja ne pomaže ni alternativna medicina!

15. Posle mog jebanja me sa prozora zove neka druga riba i kaže: "Je l' crkla ta kučka? Treba i mene da olešiš!"

16. Posle mog jebanja doživljavam astralnu projekciju i vidim sebe kako doživljavam astralnu projekciju u astralnoj projekciji i Kiku dok urnišemo neku milfaču.

17. Posle mog jebanja devojka pominje Golgotu!

18. Posle mog jebanja devojka ne zatvara usta o mom penisu.

19. Posle mog jebanja devojci pršti sperma kroz uši, usta, nos, oči...

20. upravo gledam: posle mog jebanja...
    čistilište.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.