![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
KAD MENI PIČKA KAŽE "DAJ MI GA DA TI GA BLAJVIM" JA JOJ KAŽEM "DAM TI KURAC"!!!!!!!!7
Ja kad jebem ženu ona proba da me grebe, ali su mi leđa previše tvrda, pa ona sve polomi nokte. Onda proba da me ujede, a ja je lupim preko usta, pa joj svi zubi ulete u grlo, gde ih moja kurčina (koja je tu stigla kroz pičku) izudara i izbaci ih iz usta!
Ja jebem zastrašujućom silinom!
Mnogo više volim da jebem pravim kurcem u pravu pičku nego da jebem kurcem u pičku, ali mora da se upražnjava što više tipova jebanja. Ja jebem!
Ja, kad jebem, dovodim do klonuća. JA KLONIRAM!
Ja jebem mnogo dobre pičke!
Kad me devojke vide krenu da vlaže i posle nekoliko sekundi mogu da plivaju u sopstvenoj vlazi. Zato su devojke i počeli da zovu "ribe".
Kad ga spičim ženi u bulju ona iskolači oči kao sova. Zato su neke devojke nazvali "sove".
JA KONZERVIRAM PIČKU KURCEM! NEJEBEM PAR DANA I ODMA' IZLAZE NEKE PATKE I SEKTE, PU! JEBEM ZA JOGURTA I CARU DOK SE 'LADE U BANJI!
Ja žene ispunjavam kurcem!
KAMEHAMETALASAM KURCEM U PIČKU A ONDA NORMALNO!
TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAAAA MEE HAAA ME TALAAAAAAAAAAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://4.bp.blogspot.com/_c5gWEDWWN1E/TC6V7MUtDqI/AAAAAAAAAaI/shAnsEq8htI/s1600/nuclear-explosion.jpg
Ja mogu kurcem da uradim i HADOKEN, ali više volim TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!
I ja KAIOKEN, samo što je KAMEHAMETALAS više domaćinski... KAIOKENIŠEM PIČKU NA ATOME, I NJIMA CEPAM JEZGRO! JA FISIONIŠEM!
Ja razjebavam!
KIKARIM I PIČKARAM I KURČINOM DŽARAM!
JA KIKABOJIŠEM!
JA KUMUJEM DUPLO!
Noćas sam sanjao kako samog sebe jebem. Bilo je mnogo dobro. Sad shvatam zašto žene toliko vole da ih jebem!