ЈЕБАЊЕ 5.

1. KONSTANTIN PORFIROGENIT JEBE LUDAČKI!

2. KONSTANTIN PORFIROGENIT JEBE LUDAČKI!

11!!

3. Сеск дивљих животиња у бунгалову!

4. JEBEM KO JATO PIRINEJSKIH SARDINA U TRKU!

5. Јебем у влашкој ојебини!

6. Ja jebem toliko da onaj usrani Đoković mora da prekine niz!

7. Ja lomim krevete jebanjem! Ja razbucavam!

8. KAD TRI PRASIĆA NAPRAVE KUĆU OD CIGALA JA JEBEM I SPERMU SUNEM I SRUŠIM IM KUĆU

9. RODŽER FEDERER JEBE ĐOKOŠA!

RODŽER JEBEDER!

10. Federer gleda kako ja jebem, pa onda nasrne na onog jadnog žgoljavog Novaka i pocepa mu bulju!

11. LOLOLO, ĐOKOŠ DŽGOLJA VONJA!

12. Najbolje u svemu tome je to što više neće toliko da kenjaju o Đokoviću i biće smoreni sve vreme i samim tim neće ništa da jebu. Onda će još više žena da nagrne kod mene! Ohohohoh, sad ću da jebem još više! Mada sam i dosad jebao previše!

13. Ja bih voleo da se Đoković izjasni sutra na konferenciji za štampu kao peder, jer ga je ovaj tako lepo karao u bulju i spustio mu na zemlju onaj kosovarski nos lololo!

14. Hahahahahaaa, i ja jebem!
    I da Đoković kaže da mi jebemo mnogo bolje od njega!

15. ĐOKOŠ MORA DA PRIZNA DA JEBEMO BOLJE I VIŠE OD NJEGA, JER ON MORA DA TRENIRA NEKOLIKO SATI DNEVNO I DA SPAVA DUGO, MI NE MORAMO DA TRENIRAMO PEDERSKE SPORTOVE JER JEBEMO I SPAVAMO!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.