master blaster je kod mene,sećaš se da sam ga bogomoljski pokorila?
kod tebe je samo navigacija,a pošto je na bateri lou,teško da ćeš ga detektovati,igrala sam se-osvajanje marsa i marš na europu 43764.ja jebem!
ALI TEHNOLOGIJA JE NAPREDOVALA OD 43897. GODINE ZNATNO I SAD RAZVIJAM SPOSOBNOST INTEGRACIJE MOĆNOG BLASTERA SA NOVIM PASSCOD-OM KOJI NI TI NE MOŽEŠ DA IZ'AKUJEŠ! JE TE JEBEM OD MARSA DO ALFE KENTAUR, JER MI ZEMLJA ZAKLANJA POGLED NA VENERU!
LAJNA MRVLJENE SPERME SE PRELJEVA! ČAK NI U KOMBINACIJI SA KRISTAL-METHOM NE MOŽE DA PARIRA MOJOJ NUTRITIVNO - HRANLJIVOJ RADIOAKTIVNOJ BLASFEMIČNOJ SPERMI KOJA JE POZNATA OD MIRIJEVA PA SVE DO PLANETE NA KOJOJ ŽIVE EVOKSI!
lokacije menjam tako da me ne hvata ni intergalaktički lokator,kidam glave i sisam ejlijen zigote dok kao bogomoljka trljam ručice i spremam se da progutam udove zemaljske,žetva sledi,ja jebem!
JA KAO JEDINI PREDSTAVNIK MERKURACA BRANIM SVE PLANETE SUNČEVOG SISTEMA OD EJLIJENSKIH PIČAKA UPRTOG KURCA PREMA SUNCU DOK STOJIM NA VENERINOM BREGU I TAKO TO!
JE MERKURAC!
MARS JE PAO JER SAM JA JEBAO NA VENERI, IMALA SI SREĆE JER NISAM BIO TU TAD, REKOH VEĆ DA SAM BIO NA VENERI TAD, TAČNIJE NA VENERINOM BREGU I PAZIO DA MI RASPALE KLINGONKE NE PRIĐU SA KOTE 69 PORED MARSA! KAD TEBE ODUVAM U HAJPERSPEJS, VRAĆAM SE DA LIBERIŠEM MERKUR U UVEDEM NOVI SVETSKI POREDAK PRAVEĆI SVOJE SAVRŠENE (A i SVRŠENE) KLONOVE!
ŠESTI RAT KLONOVA SE NASTAVLJA!
od klonova ti klićom pravim klovnove,ne moram mnogo ni da se trudim jer su nedopravljeni!
nedojebane galaksije brišem i kitim podvezicom i kartončetom k'o za kapelu oko palca!
jebem vanzemaljski!
MOŽDA SE I TOPI, ALI SAMO ZBOG TOGA ŠTO SAM JA TO DOZVOLIO! OVAKO TE PUŠTAM DA IMAŠ PRIVID MOĆI, PA TI GA ZAVUČEM NATENANE KAD SE NAJMANJE NADAŠ!
JA RULAM INKOGNITO I SMISLENO!
JA GALAKSIJA!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
master blaster je kod mene,sećaš se da sam ga bogomoljski pokorila?
kod tebe je samo navigacija,a pošto je na bateri lou,teško da ćeš ga detektovati,igrala sam se-osvajanje marsa i marš na europu 43764.ja jebem!
ALI TEHNOLOGIJA JE NAPREDOVALA OD 43897. GODINE ZNATNO I SAD RAZVIJAM SPOSOBNOST INTEGRACIJE MOĆNOG BLASTERA SA NOVIM PASSCOD-OM KOJI NI TI NE MOŽEŠ DA IZ'AKUJEŠ! JE TE JEBEM OD MARSA DO ALFE KENTAUR, JER MI ZEMLJA ZAKLANJA POGLED NA VENERU!
izvlačim lajnove sperme i mrvim kristal met,mešam i uvlačim anal,a onda sedam na pimpek i upravljam do sledeće galaksije nitro-hard ritmom!
LAJNA MRVLJENE SPERME SE PRELJEVA! ČAK NI U KOMBINACIJI SA KRISTAL-METHOM NE MOŽE DA PARIRA MOJOJ NUTRITIVNO - HRANLJIVOJ RADIOAKTIVNOJ BLASFEMIČNOJ SPERMI KOJA JE POZNATA OD MIRIJEVA PA SVE DO PLANETE NA KOJOJ ŽIVE EVOKSI!
lokacije menjam tako da me ne hvata ni intergalaktički lokator,kidam glave i sisam ejlijen zigote dok kao bogomoljka trljam ručice i spremam se da progutam udove zemaljske,žetva sledi,ja jebem!
JA KAO JEDINI PREDSTAVNIK MERKURACA BRANIM SVE PLANETE SUNČEVOG SISTEMA OD EJLIJENSKIH PIČAKA UPRTOG KURCA PREMA SUNCU DOK STOJIM NA VENERINOM BREGU I TAKO TO!
JE MERKURAC!
mars osvojila još na bateri lou,sad prelazim na ostale string kurčeve u ostalim galaksijama,govorim tiho i nosim tvoj kurac sa sobom!
MARS JE PAO JER SAM JA JEBAO NA VENERI, IMALA SI SREĆE JER NISAM BIO TU TAD, REKOH VEĆ DA SAM BIO NA VENERI TAD, TAČNIJE NA VENERINOM BREGU I PAZIO DA MI RASPALE KLINGONKE NE PRIĐU SA KOTE 69 PORED MARSA! KAD TEBE ODUVAM U HAJPERSPEJS, VRAĆAM SE DA LIBERIŠEM MERKUR U UVEDEM NOVI SVETSKI POREDAK PRAVEĆI SVOJE SAVRŠENE (A i SVRŠENE) KLONOVE!
ŠESTI RAT KLONOVA SE NASTAVLJA!
od klonova ti klićom pravim klovnove,ne moram mnogo ni da se trudim jer su nedopravljeni!
nedojebane galaksije brišem i kitim podvezicom i kartončetom k'o za kapelu oko palca!
jebem vanzemaljski!
TVOJA KLIĆA JE BAR 50 LEVELA ISPOD TAČKE IZDRŽLJIVOSTI TOPLJENJA SNAGE MOGA KURCA KOJI JE OSTAVIO DUBOK UTICAJ (A I KRATER) NA MARSU!
znaš da se tvoj pimpek topi u blizini moje mauf krejdl,osvajam intergalaktički!
MOŽDA SE I TOPI, ALI SAMO ZBOG TOGA ŠTO SAM JA TO DOZVOLIO! OVAKO TE PUŠTAM DA IMAŠ PRIVID MOĆI, PA TI GA ZAVUČEM NATENANE KAD SE NAJMANJE NADAŠ!
JA RULAM INKOGNITO I SMISLENO!
JA GALAKSIJA!
ja entropija po tvom kurcu!
interkalaktik rulam!
yo yebemdo!
TI I NE ZNAŠ DA JE OD MOG SVRŠA NASTAO MLEČNI PUT?
NE ZNAŠ SA KIM SISE ZAKAČILA LOLOLO
znam da je tako pukla cev u borči,ali da me intergalaktički osvojiš treba ti apolololo!
MENI JE DOVOLJNO ŠTO SAM TE OSVOJIO OVOZEMALJSKI, A ZA INETRGALAKTIČKI MI SE BAŠ JEBE!LJOLJOLJO!
ja se na zemlju ne vrćem,pokorila i begam!
BEŽIŠ LOLOLO! NIŠTA TI DRUGO I NE PREOSTAJE NEGO BEŽANIJA! DA SE ZNA KO RULA KUMOVOM SLAMOM!
interkalaktik rulam!
yo yebemdo!
ja odavno svršila!
SVRŠ'LA JESI, AL' ZAVRŠ'LA NISI!
JEBI ! JE JEBEM KAD SVRŠAVAM I KAD SVRŠIM!