ЈЕБАЊЕ 5.

1. Brdo panda sa dildoima u ustima nije jebanje! JA JEBEM!

2. КО НИЈЕ ИШАО У ЕТШ РАДЕ КОНЧАР ТАЈ НЕ ЗНА ШТА ЈЕ ЈЕБАЊЕ!

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/10857_1290077174257_1300068861_842284_3145808_n.jpg

3. PANDAN U SVAKOJ FORMI JE JEBANJE! A TI ŠTO NISI UČIJO ŠKOLU BOLJE ĆUTI I JEBI, TO JE ŠANGAREPAAAA! JA SLANINČIM!

4. KO NIJE JEB'O, TAJ NE ZNA ŠTA JE JEBANJE lololo!
    JA ZNAM, JER JEBEM!

5. ЈЕБЕМ ЦАВУ НА ШАЛТЕРУ ФИЛОЛОЛОШОГ И КРОЗ ЗУБЕ СЕ ДЕРЕМ КАКО МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМ!!!!!!!!!!!!!!

6. CARA JEBE KURCEM U PIČKU!!! TROLOLO

7. Ja opet jebem na bilijarskom stolu! Kako je dobro!

8. ЈА ЈЕБЕМ НА СТОЛУ ЗА РУЛЕТ, КАО КРАЉ МИЛАН!

9. Ja urnišem one nevine cigančice što ih roditelji prodaju za pare. Ne da im posle toga padne cena kad se udaju, nego mladoženje traže da se njima plati jer su ove potpuno raskantane - praktično im na čelu piše da su razorene! Ja snižavam cene!

10. КИКА ОБЕШЧАШЋУЈЕ! ИСКОРИСТИ И БАЦИ!

ЈА ИСТРСИМ КУЧКУ НА РАДНОМ СТОЛУ ПА ЈЕ ШУТНЕМ НАПОЉЕ ДА КИСНЕ!

11. Jogurte, izbacuješ li je napolje i kad grad pada?

12. ДУГО НИСАМ ОЂЕ ЈЕБО, АЛ САМО ЗАТО ШТО МЕ БОЛЕ РУКЕ ОД СВАКОДНЕВНОГ ЈЕБАЊА ПА НЕ МОГУ ДА КУЦАМ! ДАКЛЕ ЈА ЈЕБЕМ И КАД НИСАМ ТУ!2

13. Jessica Alba
    LESTAT, YOU ARE DESTROYING MY TIGHT PUSSY WITH YOUR 10 000 MEGATONS COCK! YOU ARE THE SUPREME FUCKER!!

JA CITIRAM U PIČKU! A I NORMALNO!

14. JA JEBEM MAGARCA, DOK SU MU NOGE U BLATU!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.