Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
JA NE JEBEM POSLEDNJU, VEC PRETPOSLEDNJU I POSLEDNJU ZAJEDNO.
TO STOJI U TEKSTU!
JA KOMPREHENDUJEM!
JEBEM RASPALE LEŠEVE KURCEM U LOBANJU!
BOMBARDUJEM USEVE UBOGIM SELJANIMA SLEDJENOM SPERMOM KOJA NASTAJE KONDENZACIJOM MOJEG ONANISANJA U PAPIRNI UBRUS. PROTIVGRADNE RAKETE NE POMAŽU! VRŠIM REANIMACIJU MASIRANJEM SRCA KURČINOM KROZ VAGINALNI OTVOR!
Jebite kulturno, imamo žensko na temi!
Ja penisom penetriram vagine! Kad obavim koitus, ženka hoda kao da je jahala burad!
Jebanje slabi!
Ja jače nego ikad!
Mene i slabost je nemoguće staviti u isti kontekst!
DANKANOKIKABURZUMUJEM!
Ninčim!
TRESKAM!
SPENKUJEM NOGOM
Ninčina zabada svog pitona od 92 cm u sve što ima rupu! On ne pita, samo NINČI do besvesti! Dok Laki ide redom i arči, Ninka ga prati i kupi sve kučke koje su slučajno preživele Lakijevo hamerfistovanje i onda ih Ninči do smrti! Uradi im Ninkality! Kad okrenete 92, ne javi se policija nego vas Ninka svojom Ninčinom impejluje kroz slušalicu i pritom vam napravi rupu u zidu kroz koju vam Izninči i vašu sisatu komšinicu! Ninka meće, ne oprašta!!!
Kame-hame haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
IZDUŽUJEM MOTKU I MEĆEM!
ОТКАД НИСАМ ЈЕБО ОВДЕ ИЗРАСТО МИ ПЛЕСАН ПО КУРЦУ
ЈА ФОРСИРАМ!!
Mi jebemo, mi jebemo! Od jebanja našeg ničeg nema jačeg!
OUVAJ....JA JEBEM!
ХАМЕРФИСТУЈЕМ ПИЧКЕ У ДУШНИК КРОЗ РУПУ НА ЦИПЕЛИ ДОК ИМ МАСИРАМ СИСЕ ИЗАНЂАЛЕ И ВУЧЕМ ИХ ЗА ИСТЕ ДОК НЕ ПОЧНУ ДА СЕ САПЛИЋУ О ЊИХ А ОНДА УХВАТИМ ТУ ПИЧКУ И ИЗБАЦИМ ЈЕ КРОЗ ИЗЛОГ ДИРЕКТНО У КОНТЕЈНЕР ДО ЦИГАНКЕ КОПАЈУ ПО ЊЕМУ ТРАЖЕЋИ ИСТРОШЕНЕ КОНДОМЕ ИЗ КОЈИХ СИСАЈУ СВРШ, СПАУЉУЈЕМ ПИЧКАМА РЧ ТЕТРАПАНДАНСКОМ СВРШОТИНОМ ДОК МИ ПЕВАЈУ "ГОРИ ВАТРА МЕЂУ НАМА" ЗАТИМ ИМ РАЗВУЧЕМ КЛИЋУ И ГУДАЛОМ ЈЕ ЏАРАМ ДОК СКИЧЕ КАО СВИЊЕ НА КЛАЊУ. ЈЕБЕМ СТРАОБАЛНО И ТУРАМ ИМ КУРАЦ У СВЕ ТЕЛЕСНЕ ШУПИЉНЕ! ЈЕБЕМ!
TO REME! ŠIRI SEME!
JA NINČIM! TOLIKO JE PROŠLO OD MOG PRETHODNOG NINČENJA DA SAM POMISLIO DA SAM ZABORAVIO KAKO SE TO RADI, ALI SADA SHVATAM DA JE TO KAO VOŽNJA BICIKLOM! SAD SAM KAO MILE KITIĆ, JAČI NEGO IKAD! MILOKITIĆUJEM NINČEĆI SAŽNO, RAZDVAJAJUĆI VAZDUH NA VODONIK I KISEONIK!