Ја волим да је нагузим преко ивице кревета , онако лети само да јој задигнем аљинче и померим тангу са стране , да јој пређе преко гуза онако сочно , да се угиба гуз по тангом , па онда мало протрљам пичић руком , па онда пљунем на руку па опет , и онда извадим мој кендо штап и кренем да бургијам... волим да је ударам згуза , воли кад гузови ударају и одбијају се од мене... па кад зарије ко во а она нема де да побегне па јој онда доватим главу и набијем у кревет па наставим да арчим.Ништа се она ту не пита , већ је свршила пар пута , онда нагло шифтујем и убацујем у рчмић , мало муке у почетку ал после иде фино ........ ту сам већ уморан па мењам позу ,стављам је на паламар да мало она ради посо док ја дођем до даха....
Ја волим да је нагузим преко ивице кревета , онако лети само да јој задигнем аљинче и померим тангу са стране , да јој пређе преко гуза онако сочно , да се угиба гуз по тангом , па онда мало протрљам пичић руком , па онда пљунем на руку па опет , и онда извадим мој кендо штап и кренем да бургијам... волим да је ударам згуза , воли кад гузови ударају и одбијају се од мене... па кад зарије ко во а она нема де да побегне па јој онда доватим главу и набијем у кревет па наставим да арчим.Ништа се она ту не пита , већ је свршила пар пута , онда нагло шифтујем и убацујем у рчмић , мало муке у почетку ал после иде фино ........ ту сам већ уморан па мењам позу ,стављам је на паламар да мало она ради посо док ја дођем до даха....
pa ne znam zezatore
stvarno ne znam koji ti je
ruzno je od tebe sto mislis da me mogu napaliti tako neki bezveze postovi po forumima
nisam ja takva djevojka
Čuj bezvezni post! Pa to je LAKIJEV POST! EJ LAKIJEV! JEDINO MOŽDA KIKIN POST MOŽE DA MU PARIRA!
LAKI BOGOTAC JEBANJA!
Žene ovlaže kad mu vide avatar, a kamoli kad pročitaju njegov post!
КОИТУС КОИТУС КОИТУС http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269143_111920922236699_100002563741109_99081_4296555_n.jpg
JA SISONISEM
JEBEM!
JEBEM TURKINJE U RC ONAKO KRVNICKI! SIRIM SRPSTVO KURCINOM!
JA SAHRANJUJEM!
НЕ ЈЕБЕМ АЛИ БАР ДРПАМ ЗА СИСУ НА КВРАНО! БЛАЖЕСНУ СИСУ!
JA TESTERAM KURAC PICKOM
ja se nesto najezi, ne znam ni ja zasto :))
Znaš ti zašto :) Nego, baš je lepo što su i ove ribe počele da jebu. ECLIPSE JEBE SVE U ŠESNAEST!
ma ja jebem i u 16 i u 17 i u 18 i u svako doba dana i noci
E al stvarno ne znam zasto se najezih onoliko, ako bi mi nko objasnio zasto, bila bi mu mnogo zahvalna
Je l' to prijatno ježenje?
pa da, prijatno i golicavo.... ono procitala sam 10ak puta pricicu, pa sam predpostavi koliko mi je prijatno jezenje :))
Gde osećaš golicanje?
u predjelu grudi, prepona i niz kicmu sve do repnjace a i ruke su mi se malo oduzela da budem iskrena
Ufff, Laki, napališ ovako devojku pa pobegneš, pa nema smisla!
nije mene niko napalio zezatore sta ti je.... samo me neka vrucina udarila
SVRSAVAM NUKLEARNI OTPAD!
Pa to sam hteo da napišem, vrućina, čuj mene, na šta ja mislim ;)
pa ne znam zezatore
stvarno ne znam koji ti je
ruzno je od tebe sto mislis da me mogu napaliti tako neki bezveze postovi po forumima
nisam ja takva djevojka
Čuj bezvezni post! Pa to je LAKIJEV POST! EJ LAKIJEV! JEDINO MOŽDA KIKIN POST MOŽE DA MU PARIRA!
LAKI BOGOTAC JEBANJA!
Žene ovlaže kad mu vide avatar, a kamoli kad pročitaju njegov post!