Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ahahahahahhahahahaah
TAKO JE. DJEMBELOG MORA SVI DA PRATIMO lolololool
i ŽDREPČEVU SVŠ
e sad moram da mylyce da ti ukažem na još jedno sranje:
Балдур фон Јöгурт
АУРОРУ ПРОБИЈАМ КУРЧИНОМ ИЗОБЛИЧАВАМ ДЕВАСТИРАМ САБИЈАМ!
pre 8 sati
a gle aurorine nadimke:
Jeste da je glupo ko kurac ali je vređanje. Treba da je banuješ jer mi kaže da sam kurčina, realno mi nismo dobri da se ona može ovako šaliti i jasno je da zajebava. Ali jedno je podjebavanje a drugo je nekome reći da je KARA?
Ako nije onda mi daj dozvolu da je nju zovem kara gde god stignem, Ok?
NE KARAJTE SE VEĆ JEBITE!
JA JEBEM!
JA KARAM KAD JEBEM!
BANUJTE AURORU
BANUJTE REKLA MI JE DA SAM KARA
E DO KURCA! JA JEBEM KAO ONAJ ŠTO IMA SVOJU EMISIJU NA PINKU POSLE DNEVENIKA! JA TUCAM KO MALOUMAN IAKO NEMAM LEBA DA JEDEM, A JOŠ IMAM PRIDE I NEKI POREMEĆAJ DA KURČINU NIKAD NE MOGU NA VREME DA IZVADIM, I SVAKI PUT ŽENU OPLODIM, A ONA JADNA NE ZNA KAD JE DOSTA PA ME STEGNE NOGAMA DA NE MOGU DA IZVADIM PRANGIJU NEGO JOJ NAFILUJEM PIZDURINU SVRŠOTINOM GIGANTSKIH RAZMERA. I POSLE NAŠTANCUJEM ŠURNAEST DECE I BOLI ME KURAC I FIGURATIVNO I BUKVALNO JER MI JEBENA LICENCA PLAĆA SVE OD POPRAVKE ZUBA DO STAVLJANJA ŠPANSKOG ZIDA NA KUĆU! JA SAM JEBENI SIROMAH ALI TUCAM BESOMUČNO! UŠTROJITE ME DA NE RADJAM SIROČAD U PIČKU LEPU MATERINU DA IH JEBEM SVE KREZUBE NESPOSOBNE DA SVRŠE VAN ŠUBARE, PU JEBEM TI DA TI JEBEM JA JEBEM
11
!!!11
TRIESTRI MAJMUMUJEBEM
DA VAM PREVEDEM PISMO KOJE MI JE POSLALA JEDNA TALIBANSSKA CAVULJA!
Kaže:
" buxnomanijače, hvala ti za onu 1001. besanu noć, kad si me pretvorio u pravu ženu i što si mi pokazao da samo jedan tren tvog JEBANJA vredi više od samog raja kod Alaha do večnosti...da mi nisi tutnuo svoj infidelni palaman, ja bih raznela sebe i hiljadu nevinih hajskulašica na Beverli Hilsu...Kad budeš ponovo širio svoju eroCku religiju, ti svrati, znaš već gde...I opraštam ti onaj nos što si mi otkinuo svojom kurčinom u naletu strasti, sama sam kriva zbog toga...''
Ja ga preveo doslovce tako, znam da ima gramatičkih grešaka, ali ko je jebe kad je nepismena lololo!
KOBJASNIJO
JA JEBEM KRVAVICOM U KRVAVICU!
http://i51.tinypic.com/16abmnt.jpg
ALI OVO JE FLAŠIRANA KAVURMA LOLOLO!
JA KAVURMARIM!
JA ZLOSTAVLJAO
ЈА ЦРТАМ!
JA PREPOLOVLJAVAM!
JA JEBEM GOSPOĐU DOBRILU. ONA MI PUŠI DOK JOJ PROVLAČIM KURAC KROZ SISE!
JA GOSPOĐODOBRILIŠEM
SAČMARIM
RMBAČIM!
ЈА прво бијем па милујем , а онда силујем па бијем и милујем ,а оне ме и даље желе!!!
JEBEM KAO SLAVKO BELESLIN! JA BELESLINIŠEM U PIČKU!
ko se to zalio na mene da vredjam?
djembeli