ЈЕБАЊЕ 5.

1. ЧАСТ ЈЕ ОБОСТРАНА! МИ ЈЕБЕМО!

2. HODAM PO KLITORISU U RITMU TAM-TAMA

3. Cara™

HODAM PO KLITORISU U RITMU TAM-TAMA
    pre 16 minuta

Шоми

КРОЗ НОЋ!

NOGiCAMA KLIĆU MILIJEM U ČMARČINU ZAVIRUJEM KO GALIJA

4. ЈА УШРАФЉУЈЕМ У ГРЛО!

5. ЈА РАДИМ ФИСТИНГ ОВАКО:
    http://thefilmstage.com/wp-content/uploads/2010/09/JudgeDredd.jpg
    САМО У ПИЧКУ!

6. Jа својим јебањем проширујем границе свемира , километар на дан и мало по мало , неће свемир моћи да се шири више ..... јер ће да удара о зидове моје курве (курва је мој курац , да не буде забуне) ......

7. JA VARNIČIM! offtopic: Što nema džankija ovde?

8. Što nema džankija ovde?

НЕ ЈЕБЕ.

9. jebem svilene pimeke na prazan stomak!

10. JA JEBEM U DOBROTVORNE SVRHE!

11. ЈЕБЕМ СТУДЕНТКИЊЕ ПО СТУДЕНТСКИМ ДОМОВИМА.
    ЈА ДОМОВИШЕМ!

12. JEBEM BABE PO JAVNIM MENZAMA

SVRŠAVAM IM U PASULJ PA DRKAM DOK IM PRELJEVA IZ DUPLJE!

13. Jednog dana OGROMNE GUZICE ZENSKIH MODERATORA SU OSTETILE AURU KOJA JE DRZALA RAVNOTEZU IZMEDJU SVETOVA SADA SU ZLE GUZICE ZAUZELE NAS SVET ALI NE BOJ TE SE JA SAM VAS SPASITELJ MOJIM INTERGALAKTICKIM PENISOM CU RAZJEBATI SVE ZLE GUZICE IZ DRUGE DIMENZIJE I NAS SVET CE OPET BITI SLOBODAN! A za to vreme se aura prirodnim putem obnovila.

14. ZBOG JEBENOG SERVERA NISAM JEBAO NEKOLIKO SATI I MNOGO SAM LUD ZBOG TOGA!
    JA JEBEM!

15. KAJZEN JE JUTROS MENJAO SERVER JER SAM ONAJ PRETHODNI IZLOMIO SVOJOM RASNOM SIVO-BELOM ALBINO ZMIJOLIKOM KURČINOM!

16. ТОЛИКО ЈАКО ЈЕБЕМ ДА НИ НОВИ СЕРВЕР НЕ МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ ПОД МОЈИМ НАЛЕТИМА!! ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ КОМПАТИБИЛАН СА МОЈИМ ГАЛА КУРЦЕМ!!!1ЈЕАН

17. VUKAJLIJA ONA JEBE I RADI

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.