Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Marya jebe pičkom po kurcu!
ja jebem i ćutim.jer,pas koji laje,ne jebe!
Marya, ovo ti je staro jebačko pravilo: kad jebeš, a ne hvališ se, to je kao da nisi ni jebao/la.
Dakle, nema ćutanja.
РЕАЛНО.........!
ЈА САМ ЈЕБО СА 10 ГОДИНА, ИМАО САМ 3 СТАРИЈЕ ПИЧКЕ КОЈЕ СУ МЕ НАУЧИЛЕ ДА ЈЕБЕМ И ОД ТАД ЈЕБЕМ ПО ПРЕПОРУКАМА
jebem promuklo.
trojka umesto kafe.
Nego, ljudi: koliko jako jebete? Uživate li u onom divljačkom, manijačkom kerebečenju?
НЕ УЖИВАМ ДА ДИВЉАМ , ЈА ВОЛИМ ДА ЈЕБЕМ ЈЕБОЗОВНО
Ja volim divljanje i iživljavanje, mada volim i druge stilove. Ja jebem neograničeno dobro!
zamisli mešavinu ispiranja mozga elektro sekvencama i čila pored mora.e.
Е САД ОЗБИЉНО!!!! НЕ СЛУШАМ РАМШТАЈН И СМЕЈАО САМ СЕ КАД МИ ЈЕ НЕКО РЕКАО ДА ЈЕБЕМ УЗ ОВУ МУЗИКУ.
АКО ХОЋЕШ ДА ДИВЉАШ И ДА ЈЕБЕШ КАО ЖИВОТИЊА И ДА УЖИВАШ У СЕКСУ ЈЕБИ УЗ РАМШТАЈН СА ВОЛУМЕ У ДЕСНО ДО КРАЈА !!!!!!!!!!
Ja jebem u dupe!
muzika je bila za poređenje.bitna je energija.
ja kad jebem,merim bioenergiju!
Ja kad jebem, devojka može da kaže da sam joj u srcu, jer ja uspem kurac i u srce da joj gurnem!
КИКА ЈЕ УСТВАРИ НЕВИН ДО ЈАЈА
Pa, nikad ga nisam primio u dupe, niti gde drugde - ako na tu nevinost misliš.
spremam knjigu - put oko sveta jebanjem za šurnaest dana.
:)))))))))))))))))))))))
Marya, jesam ja glavni lik?
si rezervisao karte?
tebe na naslovnu,ali nemoj da jebeš dok traje foto faking sešn!
Ej, hoćeš da me ubiješ??? Kako da izdržim toliko bez jebanja?