Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U, evo nama zazubice! Brate, kako jebeš ovih dana?
Ja razapinjem! Kad ja jebem, za vreme evrovizije Novak Đoković igra protiv Endija Mareja!
KIKA brate ovih dana ubijam od jebanja! Kitom razdvajam i more i planine i mesec i jupiter i mlečni put i univerzum!!!!
Ti pretpostavljam i dalje ubijaš od jebanja?
Ne da ubijam, nego ANIHILIZUJEM!
Jebem dok ne ubijem, pa onda jebem to mrtvo dok ga ne raspilavim, pa onda guram kurac u to što ostane dok ne nestane!
TO KIKA!
Da te nema ova tema bi izgledala potpuno drugačije i ko zna u koji kurac bi otišla...
Ako je žena violina, moj penis je gudalo... Ali pošto su žene koje ja urnišem od kataklizmičnog seksa u seksualnom smislu orkestar moj kurac je dirigent!
JA DIRIGUJEM KURCEM U VAGINU!!!!!
Moje jebanje se odvija u ritmu TIK-TAK. Dakle, ja sam METRONOM!
JA TIK-TAKUJEM!
http://www.rhetorik.ch/Aktuell/engelke/anke1.jpg
Ja jebem ovu kurveštiju - voditeljku drkavog eurosonga! Karam je sa povremenim prekidima u kojima je udaram kurčinom po ovoj njenoj izveštačenoj,nemačkoj, retro-barby faci na koju izručujem galone sperme koje ona maže po telu i gura u tašnu(nemačke proizvodnje) da bi imala i kući da se maže i jede kao musli uz neke žitarice mamu joj jebem! I deca ako ih ima joj jedu to isto!A onda dođem tamo u Švabiju i opet je maltretiram batinom po unutrašnjosti i pomeram joj organe da ne može da vodi emisije(bar ne u stojećoj pozi) i fistfakujem je i elbow-fakujem je i wooden-chairujem je! Mamu joj jebem ja u pičku!!!!
KARAM DUGOOOO U NOOOOOĆ...
U,to može dvosmisleno da bude!? Da, kao dugo kao vreme i noć i kao mračna pička i dug kurac, odnosno normalan...moj,pa to dug i karanje...e pa karanje može samo kao karanje...a ne ima i ono kara ili bije...pa može i to BIJEM i KARAM! u jebote...
jebem na svim jezicima!
Marya jebač poliglota?
Ja reketom jebem.
jebem i mjut,ali volim da pričam,dok jebem vodim dnevnik i vremensku prognozu!
Dok jebem pravim piramide i tornjeve od peska i radim salto unazad sa bebom u rukama!
jebem tako da se svi klanjaju i padaju ničice!
Ja jebem dok vežbam zastavu i to se devojka ne drži rukama za moje telo! Hohoho, koliko sam jak i koliko mi je jak kurac!
jebem kao bogomoljka,ja kad jebem to je KAPUT!
Marya, je l' ti jedeš mužjake?
jebem,pa jedem kika.moram.
To! Jebeš, pa se okrepiš.
ohohohoho bundes liga jebanje!
jebem i očistim tanjir!
Ja zabijam kurac u pičku kao Siniša Mihajlović svojevremeno iz slobodnjaka! I još jače!