Posle mog jebanja devojka je toliko zadovoljna i zadovoljena da uopšte ne razmišlja o tome da više nikad neće moći da hoda i da će joj svi unutrašnji organi ispasti kroz pičku kad ustane!
Posle mog jebanja doživljavam astralnu projekciju i vidim sebe kako doživljavam astralnu projekciju u astralnoj projekciji i Kiku dok urnišemo neku milfaču.
Posle mog jebanja žene pišu testament.
Posle mog jebanja ja jebem opet i opet i opet i opet!
Posle mog jebanja obično bude još mog jebanja.
Posle mog jebanja zvoni telefon, ali se ja ne javljam i krenem opet da jebem!
Hahahahhaha Kika care!
Posle mog jebanja devojka pakuje stvari u vaginu umesto u torbicu.
Posle mog jebanja naiđe neka budala i kaže mi: "Pazi da ne upadneš u šaht".
Posle mog jebanja devojka iznajmljuje trosobnu pičku.
Pička - apartman. hahahhahaa
Posle mog jebanja devojka je toliko zadovoljna i zadovoljena da uopšte ne razmišlja o tome da više nikad neće moći da hoda i da će joj svi unutrašnji organi ispasti kroz pičku kad ustane!
Posle mog jebanja devojka se prijavi na "Ja imam talenat" i iz svoje vagine izvuče najbolju drugaricu i njenog mlađeg brata.
Posle mog jebanja dođu građevinci i devojčinu razbambusanu pičku koriste kao jamu za hlađenje kreča!
jebem šizofrenično,prvo ja,a onda mojih četiri drugara iz glave i svaki put je drugačije.a,nije na kauču.
Marya prati radnju..Tema je "Posle mog jebanja"
Posle mog jebanja devojka pada u komu iz koje je budim opet mojim jebanjem.
Posle mog jebanja dođe zazubica i kaže: "Kika, da je satremo zajedno?" Ja kažem: "Može." I onda je ubijemo jebanjem!
posle mog jebanja ne pomaže ni alternativna medicina!
Posle mog jebanja me sa prozora zove neka druga riba i kaže: "Je l' crkla ta kučka? Treba i mene da olešiš!"
Posle mog jebanja doživljavam astralnu projekciju i vidim sebe kako doživljavam astralnu projekciju u astralnoj projekciji i Kiku dok urnišemo neku milfaču.
Posle mog jebanja devojka pominje Golgotu!
Posle mog jebanja devojka ne zatvara usta o mom penisu.
Posle mog jebanja devojci pršti sperma kroz uši, usta, nos, oči...
upravo gledam: posle mog jebanja...
čistilište.