Informacije o odnosu vaših glasova

1. Дакле, на предлог неких чланова, отварамо тему и за ово. Уколико желите да сазнате број плусева и минуса које сте доделили до сад, постујте овде, а ми ћемо пробати да вам одговоримо што пре.

Постоји једно основно правило: Можете тражити однос ваших гласова само једном у минимум две недеље.

НАПОМЕНА: Однос гласова који добијате је укупан број плусева и минусева које сте поделили за време боравка на сајту, рачунајући и живе дефиниције и постере, као и обрисане дефиниције и постере.

2. ЈА ЈА ЈА ЈА!!!

3. Млого се, бре излази плебсу и сиротињи у сусрет. Ја им не бих ништа дао, нек цркну!

4. Јел може мени да се каже замолех још на питање-одговор и не добих одговор колќо ми се чини :)

5. Ćuti buržoazijo.
    Hoću ja!

6. a jel mogu ja lepo da zamolim...

7. Дотере, 1500/2407. Не контам како овако мало гласова имаш, а 100 година си на сајту... :)

Џанки, 5156/3766.

Данкане, 20297/6598

8. Много плусова дадох... ццц. Зато што плус тешко дам, а минусе сам престо да делим јер ме је сморило да некоме хвалим глупост награђујући их гласом.

9. Лоле, 10443/2031.

Натнат, 2702/646.

Космополита, 19570/5985

10. Росонери, 32703/12956.

Чавез, 2299/161.

СЕС, 441/566.

11. I samo jedno pitanje, moram da spemujem, jel mogu i sa dr. profila da proverim?

12. a želim i ja znati :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.