Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ak' bi moglo meni da se pogleda..
I mom banovanom koleZi Bioshockeru :)
Замолио бих неког модератора да и мени провери.
Ја,молим вас.Али до недеље ако може,нећу бити овде 3 дана. :)
Ja, ja, ja! :D
Da li bi neko proverio i mene?
Hvala
Oću i ja
Ричи, 8121/1250
Тасманијски Ђаво, 22214/13170
Скосаморди, 2747/789
Млата, 19722/9067
Никола!, 1863/604
Бели Црнац, 2093/340
Трт-мрт, 14404/1955
Талентовани, 40102/11769
Оно као ја, 4423/1681
Je l' mogu i ja? 'fala mLogo.
moze i ja
СтефанБичБожији, 2271/649
Јел могу овде да поставим питање везано за ову тему, или морам на питања одговори?
Ако хоћеш да питаш да ли ће Каизен да уведе да видите сами ово, немам појма. :))
joj ljudi pomagajte , znam da nije uopšte tema ove rasprave , al' ako neko može da nadje poster i da mi ovde okači link ... na posteru su ona Rejčel i dr. Haus a na posteru piše nešto tipa .. 2002 ko je ovaj lik pored rejčel ... 2010 ko je ova kurva pored dr. Hausa....hvala unapred ! :D
баш то сам хтео да питам, зар није лакше да се има ово на профилу него да ти јадан идеш тако и пишеш овде свима :))
smanji rernu na 150c imas temu za to
Брате, ти си почео да саосећаш са мном, јел ти добро? :))
Шалим се, наравно, било би лепо да уведе газда ово, сви надамо се да ће се то десити ускоро. :)
Замолио бих неког модератора да и мени провери.
To je plagijat. Kad ga nađeš, prijavi za brisanje.
http://blog.djapoc.com/wp-content/uploads/2009/11/house1.jpg
Nego, moj post od juče:
Zaboravio sam.
Peki daj rezultate jedva cekam da vidim kakav sam hejter :)
пеки пре свега ми је безвезе да се ико цима око овога кад то може лакше да се одради
Е сад ако си самовољно ово отворио, онда ок, ал ако те он замолио док не реши то већ није у реду :)