Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
12289
Glasovi za 2059
Glasovi protiv
Ај мени
Ако може, хвала.
Buksna
14851
Glasovi za 11108
Glasovi protiv
Ketaminčić
3457
Glasovi za 1052
Glasovi protiv
може мени
4877
Glasovi za 852
Glasovi protiv
Ај док си туј, погле' и мени. Чисто онако.
19684
Glasovi za 10158
Glasovi protiv
I meni. Baš me interesuje kako su peripetije dizajnerske prirode uticale na ocenjivanje.
15746
Glasovi za 2781
Glasovi protiv
može meni?
6246
Glasovi za 1959
Glasovi protiv
ако може.
5082
Glasovi za 2750
Glasovi protiv
Može meni?