Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Morel meni?
999
Glasovi za 228
Glasovi protiv
Ae bruce dobri čoveče izmeri ga i meni :)
Može i za mene.
Zahvaljujem, da vidimo ko će dobiti jubilarni 1000-ti.
Govedarica:
3295
Glasovi za 564
Glasovi protiv
Vesnam:
26637
Glasovi za 1229
Glasovi protiv
Sram te bilo oče Govedarice takvih reči, da me turiš u pamjatnik za opravdanje :))
Fala.
Glasovi za 564
Glasovi protiv
Sram te bilo oče Govedarice takvih reči, da me turiš u pamjatnik za opravdanje :))
Bruce viš ti koliko sam ja dobar čovek, ni minus ne umem dudarim, jesam blag, moram da zaoštim kriterijume. Oprosti na za ove blage misli :)
Hajde molim te, ko još sme svešteniku i pogrebniku da se zameri :))
Žeim da se informišem.
zelim da me informisete.
mlatafaka
14265
Glasovi za 2533
Glasovi protiv
Kolfild
17658
Glasovi za 8670
Glasovi protiv
Брус, де и мени кад си већ ту :)
17734