Informacije o odnosu vaših glasova

1. Ajde i meni, nisam dugo.. :)

EDIT: Hvala

2. 9992
    Glasovi za 1017
    Glasovi protiv

3. 7824
    Glasovi za 2202
    Glasovi protiv

4. Искулирасте ме на прошлој страни :)

EDIT: Фале Курде :)

5. 13482
    Glasovi za 7697
    Glasovi protiv

6. 21838
    Glasovi za 2781
    Glasovi protiv

7. Ako može obračun glasova u cilju evaluac'je jesam nadžak čoik ili mehk dečkić, zahvalan bih bio.

8. Ни код бабе нема за џабе.

9. Prelomićemo nekako miša mu još kad je reč o lepoj đevojki a ne babi lakše će ići šmek šmek ;-) Može li u onda u neku šampitu?

10. Luks Učitelj

11328
    Glasovi za 5322
    Glasovi protiv

Milos-88

15282
    Glasovi za 5991
    Glasovi protiv

Молим голишаве слике на пвт.

11. Hladno, a i sramežljiv sam, ipak ostaje šampita, od toga'š imati bar neke asne lolo

12. Молим голишаве слике на пвт.

Ne meni, Messalini!

13. Кад будете могли :)

14350
    Glasovi za 7884
    Glasovi protiv

14. I ja bih voleo da znam koliki sam hejter

3352
    Glasovi za 1337
    Glasovi protiv

15. 542
    Glasovi za 15
    Glasovi protiv

16. au, kakav sam lajker jebote... hvala.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.