Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Shekaa
2792
Glasovi za
556
Glasovi protiv
ja ja ja
1138 Glasovi za
230 Glasovi protiv
787 Glasovi za
2632 Glasovi protiv
Bogtejebo ollanik ja znam da ima dosta govnastog materijala na sajtu, ali nisi valjda samo taj ocjenjivo kad si taki hejter :)
ollanik je sitan za neke face koje se prave dobricama, iznenadio bi se da vidiš glasove pojedinaca :)
Ајд и мени. :)
12724 Glasovi za
5848 Glasovi protiv
Olaniku je koncept odvajanja dobrog od lošeg (u ovom slučaju sadržaja za plus od sadržaja za minus) uzrokovan psihoaktivnim sredstvima, zato mu ne treba zameriti. :)
Ajde da ne bude spem, dajte i vamo.
58238 Glasovi za
21327 Glasovi protiv
Јо.
12352 Glasovi za
2061 Glasovi protiv
Дај и мени :)
Едит: Фалааа
23282 Glasovi za
9549 Glasovi protiv
aj i meni kad si vec tu...
10236