Tetovaže

1. Relano Princip odličan za tetoviranje. Na drugom listu bih istetovirao Mladića ali tek za 10-15, godina kad umre.

2. Па боље док је жив, кад умре биће и он мејнстрим јбг.

3. Da neko ne zna da je rasni debil, pomislio bi da je mlad

4. Mada ima i dobrih ocitata tipa
    ЂЕНЕРАЛЕ ОПКОЉЕНИ СМО!
    ОДЛИЧНО САД МОЖЕМО ДА НАПАДАМО У СВИМ ПРАВЦИМА

Ali to kad uradim Principa on mi je prvi da ga uradim.

5. Koliko je sabanski tetoviranje listova hahaha

6. sledeca tetovaza ce biti karadjordje

Гледај само да нађеш некога ко зна да тетовира, ко познаје тајне перспективе при графичком приказивању, а не да те својом неукошћу унакази во вјеки вјеков, а плус за твоје паре.

7. расни, принципа обавезно, вас два сте слични дебили

8. http://i.imgur.com/vsYwoaO.png
    ово ћу вероватно око надлактице

9. Bukvalno mi se gadite nekada se loš trol naranio kuvanom spermom sad dva dana trolujete trola ništa manje loše oh kako je nekad sve bilo bolje a sada nije

10. Маестро ♦
    Pa normalno da cu tetovirati srpskog viteza, necu nekog kineza samuraja ofc... sledeca tetovaza ce biti karadjordje

Nesto ne znam da su templari bili srpski vitezovi :()

11. Ali dobro ti je uradio viteza samo sranje je pozadina... Bolje da si rutavost ostavio nego sto si jaukao dok ti je iscrtavao pokusaj cunamija

12. Ех, у она времена кад је било боље нико није писао како је све било боље а сад није, а у ова времена то сви сад пишу.

13. Prepraviću to u ostrog posle kad skupim malo para

14. ja cu psalm 139:1 na predelu izmedju ramena i kljucne kosti

15. maestro ti mozes da istetoviras sliku povijenog glavica koga prekratak frenulum vuce na dole pa tako izgleda

16. Ja cu dodati citat ispod ovoga mozda "nebitno kolika sila mi preti vec koliku svetinju branim"

17. Kako unakaziti svoje tijelo u nekoliko koraka vas fesn bloger Maestro ♦

18. Da li neko zaista misli da je Maestro ovo istetovirao?

19. Mozda neko ko prati iz ofa

20. Kosovac, imaš li ti tatu?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.