Prijava

Ja se tetovirao sa 15-16 godina...tad je bilo do jaja. Sad je nebitno.

svejedno, mozda se zato i nisam tetovirao, ali za svaku tetovazu bi trebalo razmlisliti bar godinu dana (ako ne i vise), i ne tetovirati vidna mesta, smetace ti nekad u zivotu, provereno... i kad tetoviras, nemoj nesto moderno. jucerasnja kineska slova i tribali i danasnja krila, zvezde, andjeli zmajevi i bodljikave zice ce sutra biti isto sto i mile jna '68
that shit is permanent :)

A pazi, ja ne tetoviram to zato što je tetovaža kul, baš naprotiv... Zato što baš volim gitaru i zato što mislim da ne bih mogao bez muzike jer sam navučen na nju...
Ali ova gitara gore, oblik njen, tj glava gitare je jedna od najljepšig hlava, pa teksture po njoj naravno da ne bih crtao... Pozadi se to i ne vidi bre, zato i hoću tu da je tetoviram, ne na ruku i na jako vidna mjesta... Nikakvi tribali, nikakva slova kineska itd, znači samo je ljubav prema muzici u pitanju i prema gitari naravno :)

E da, sjetio sam se, baš sam danas pričao o tome, neki mi trip da kad bih imao ćerku, njeno ime bih istetovirao na podlaktici, ne znam što mi je to palo na pamet :)

Malopre sam postavio neku sliku na "fotografije vukajlijasa" kad ono, iskrsne ova tema. Slazem se sa celtom, dobro razmisliti sta, treba da bude nesto sto za tebe ima znacenje, a ne zato sto je cool i IN. Jebo tetovazu ako ces za par godina da se kajes. Ali ono sto nikad nec shvatiti su ovakve tetovaze (slika koju sam napomenuo)
http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/201002/175303/gangsta___by_mojotatboy.jpg

slažem se.jbt,to treba da ima poentu koja će da šljaka uvek,a malo je takvih stvari.pukoh od smeha kad je neka guska htela da tetovira i istetovirala peruniku koja je podseća na babu i dedu,al' na bulji.

Ма развијају се и те технике за уклањање, можеш да ставиш било шта, за десетак година ће вероватно моћи прилично ефикасно да се склони.
Ипак, не бих ризиковао да истетовирам нешто на челу.

Gledao sam jednom na TVu, neki lik tattoo majstor pricao kako kad mu dodju ribe i traze onaj tribal iznad bulje tzv. arschgeweih (posto je to tada bilo IN) posalje ih kuci. Kaze, nema nameru da klincima tetovira nesto zbog cega ce se kasnije kajati. Majstorcina!

Evo lik iz PG je napisao par stvari o tome

http://zabolje.me/2011/03/16/idiot-ink/

Mi volimo da crtamo Ostrog i te ikone i tako ta sranja, daj bre, ste normalni ljudi?
Meni je to preglupo, i tribali, i 4xS i tako te stvari....
Ali jebiga, ja sam npr bio skoro na jednom rođušu i kao sve super, bla bla bla, i ja odem do sobe da se presvučem i vidim gitaru, ja sam tu sam sa sobom ostao jedno dobrih sat vremena dok nisu došli da vide đe sam i počeli da mi se smiju...
Dakle jednostavno je ta ljubav u pitanju, ništa više... Ne da mi neko vidi kako sam ja tetoviran ili slično, jednostavno želim to za sebe

neka,neka,'oću da budem sigurna da ako ću nešto da nosim,spremna sam da to i gledam niz godina,pa možda i kao babac.ali,skroz su neke kul i umetničke i radila bih i sama tetovaže.ako budem imala vremena i za to,ispraksovaću se.

Ja ovu moju neću moći da vidim osim sa dva ogledala :)

ma i to.ne bih ni ja tetovirala nikad na ruci,butki,bulji i ostalim tak'im mestima.mada,svako ima svoj trip.

Cek SMarko samo malo, sad cu nesto da uploadujem sto ti se mozda svidi. Ako nista drugo, mozda ti posluzi kao inspiracija.

ma i to.ne bih ni ja tetovirala nikad na ruci,butki,bulji i ostalim tak'im mestima.mada,svako ima svoj trip.

Da da, da ne bi ispalo da sam se tetovirao zbog drugih :)

Cek SMarko samo malo, sad cu nesto da uploadujem sto ti se mozda svidi. Ako nista drugo, mozda ti posluzi kao inspiracija.

Ae, saću i ja da potražim nešto što mi je drug crtao usput

ja crtala nešto kako bi izgledalo otprilike,ali to ne bih ni ja videla osim sa dva ogledala što kažeš.

ja crtala nešto kako bi izgledalo otprilike,ali to ne bih ni ja videla osim sa dva ogledala što kažeš.

Ali bitno da je tu..

Kul su ove, Migza, ali me podsjećaju na tribale, a njih ne volim nikako
Evo prva od koje sam dobio inspiraciju
http://img860.imageshack.us/img860/5707/guitarwithwingsbywillem.jpg
Ali ne fender naravno, krila su ono kul... Ne u boji takođe.

A ovo je bodljikava žica koja mi se sviđela

http://img864.imageshack.us/img864/2294/barbedwiretattoo4.jpg

jao,mojne žice kumee!

Sta ja znam, meni tribali nisu losi, sve zavisi od motiva i od tattoo majstora. Zmajovi, ale i karakondzule definitivno nisu cool.

mislim da svako treba sam da osmisli svoju tetovažu,a ne ono-jao,kako lep tribal.jao,kako lepo kinesko slovo,snaga-to je moj karakter,mećem na vrat,a ono nije snaga nego ko zna šta piše.

jao,mojne žice kumee!

Ali žica oko gitare, kume, ne samo žica bre...
'vako http://vukajlija.com/forum/teme/23201?strana=3#post_1151463

Sta ja znam, meni tribali nisu losi, sve zavisi od motiva i od tattoo majstora. Zmajovi, ale i karakondzule definitivno nisu cool.

Meni tribali nisu za mene nekako, što znam... Možda bi bili kul da se uradi nešto sa njima, ne znam, uvijek može da iskoči neka ideja... A zmajevi i ta sranja njahhh

Sa tim kineskim i japanskim znacima (kanji) moze covek zestoko da se zajebe. Poceo sam da studiram japanski (koji cu sad da menjam, jer brate, mnogo je 2200 znakova, samo da budes "pismen") pa sam primetio u filmu "Transporter 3", riba ima jedan kanji na vratu koji na kineskom znaci "unutrasnji mir, spokoj", a na japanskom isti taj znak stoji za "jeftino" :D